Blackmagic Design Cloud Store Mini 8TB
Blackmagic Design Cloud Store Mini 8TB
Blackmagic Design Cloud Store Mini 8TB
Artikelnummer: 1055431

Blackmagic Design Cloud Store Mini 8TB

Fleksibel og højtydende netværkslagring til filhåndtering

Weblager
Bestilles fra leverandør till dig
København:
 • 10G Ethernet til overførsel uden forsinkelse
 • Håndterer 12K Blackmagic digitale cinema-formater
 • Live synkronisering til Dropbox for global adgang
24.990 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Blackmagic Cloud Store Mini er en netværksharddiskløsning, der er specielt designet til at håndtere store mediefiler. Med 10G Ethernet-porten kan du hurtigt overføre filer, selv i 12K RAW-format. Synkroniser direkte til Dropbox for at få yderligere sikkerhedskopiering eller for nemt at dele dine filer med folk andre steder i verden. Se, hvordan drevene skriver og administrerer dine oplysninger via HDMI. Få detaljerede oplysninger om hukommelsesforbrug i realtid. Cloud Store Mini er en praktisk lagerløsning, der gør det muligt at undgå at gemme store filer direkte på din computer.

Fordele

 • Designet til at dele store mediefiler mellem mange brugere
 • Håndterer 12K Blackmagic RAW-filer uden forsinkelse
 • Understøtter 10G Ethernet
 • Live synkronisering til Dropbox for at dele filer globalt
 • Overvågning af lagerstyring i realtid via HDMI
 • Let at vedligeholde og reparere
 • Mulighed for lokal backup via USB-C
 • Ingen abonnementsgebyrer
 • Gratis software til Mac og Windows

Designet til film og tv

Could Store Mini er velegnet til alle, der leder efter en pålidelig cloud-løsning, men den er designet med film og tv i tankerne. Del filer hurtigt og problemfrit mellem brugere til redigering, farvekorrektion, lydmixing og VFX. Administrer 12K Blackmagic digitale biograffiler uden forsinkelse, og undgå at gemme filer lokalt på hver enkelt computer. Fungerer perfekt med DaVinci Resolve.

Bærbar og støjsvag

Sammenlignet med mange lignende produkter er Cloud Store Mini fuldstændig bærbar. Takket være det unikke design er det også lydløst og fungerer derfor godt i et kontormiljø uden at være forstyrrende. Det gør det nemt at oprette forbindelse til flere computere samtidig og dele indhold problemfrit.

10G Ethernet-port

Cloud Store Mini er udstyret med en 10G Ethernet-port. De fleste computere kan opgraderes til at kunne håndtere 10G for at opnå den bedste ydeevne. Mangler din computer en Ethernet-port? Det er ikke noget problem! Med USB-C kan selv mindre computere hurtigt få adgang til alle filerne på din lagerenhed. Ud over at overføre kan USB-C-porten også bruges til at tilslutte en ekstra harddisk til backup eller ekstra hukommelse.

Del globalt via Dropbox-synkronisering

Arbejd uforstyrret med kolleger på globalt plan. Med understøttelse af Dropbox-synkronisering kan du gemme filer på flere Blackmagic Cloud-enheder for nemt at dele store filer mellem forskellige steder. Intet abonnement er påkrævet.

Synlighed i realtid

Via den indbyggede HDMI-port kan du få et overblik i realtid over, hvordan Cloud Store Mini bruger hukommelsen ved hjælp af en visuel repræsentation af hukommelseskernerne. Tilslut lagerenheden direkte til en skærm eller et tv for at se live-status. Det er også muligt at få vist andre enheder, der er forbundet via Dropbox-synkronisering.

Ingen usædvanlige dele

Cloud Store Mini er udstyret med fire separate M.2-harddiske, der er ekstremt driftsikre. Alle dele i din Cloud Store er fælles, og det gør det nemt at vedligeholde og reparere den, hvis det er nødvendigt. Du kan endda selv udskifte harddiskene, hvis du får brug for mere hukommelse i fremtiden.

Leveres med:

 • Blackmagic Cloud Store Mini 8TB
 • Strømkabel
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling