Premiere Elements 2018 for Windows/Mac (Engelsk)

Adobe Premiere Elements 2018 for Windows/Mac (Engelsk)

Artikelnummer: 1036946
0 DKK
Kan ikke købes
Kan ikke købes

Adobe Premiere Elements 2018, Engelsk

Premier Elements er Adobes enklere program til videoredigering der passer perfekt til dig der synes at Adobe Premiere er for kompliceret, eller til dig der vil have et lethåndterligt program til filmredigering på hobbyniveau.

OBS! Denne version er på engelsk og det er ikke muligt at bytte sprog.

Nyheder i 2018-udgaven:

  • Skab freeze frames med animerede tekster
  • Lav "Boomerang"-lignende effekter
  • Få hjælp til at klippe og farvekorrigere actionklip
  • Skab stories til f.eks. Instagram med statisk eller animeret tekst
  • Eksporter billeder fra videofiler
  • Smart Trim hjælper dig med at klippe dårlig dele af et videoklip væk

Forbedringer i 2018-udgaven:

  • Lettere at strukturere materialet
  • Guidede redigeringsfunktioner hjælper dig med at få bedre resultater

Programmet er af typen "fuldstændig licens til en computer" og leveres på en DVD-skive. Har din computer ikke DVD-læser, kan du hente testversionen af programmet på Adobes hjemmeside og aktivere det med koden der findes i æsken. Returret gælder kun på ubrudt emballage - er du usikker på om du vil have programmet eller om det er kompatibelt med din maskine, kan du hente testversionen af programmet på Adobes hjemmeside. Testversionen kan aktiveres med licensnøglen du finder i softwareæsken for at få en fuld version.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.