Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Taske Storm IM2500 med F-stop interiør og

Peli Taske Storm IM2500 med F-stop interiør og

Artikelnummer: 1020253
10.795 DKK
Bestillingsvare
Bestillingsvare

Storm Case IM2500
Storm Case IM2500 er en vandtæt og næsten brudsikker taske lavet af Polypropylen. Den er 100 % vandtæt takket være en o-ring i Neoprene der tætter mellem låget og taskedelen. Pelicase er udstyret med en automatisk trykudligningsventil for at regulere trykændringer ved luftfart og eller store temperaturændringer.

Tasken bliver ikke bulet af hård behandling og den ruster ikke. Pelicase unikke egenskaber giver tasken et bredt brugsområde. Mange fotografer har i denne taske fundet deres ideelle beskyttelsestaske til nutidens dyre og skrøbelige udstyr.

Egenskaber:

 • Vand og støvtæt
 • Brudsikker
 • Trykventil
 • Gummihåndtag med godt greb
 • Kan låses med hængelås

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK) - JULEGAVER BYTTES INDEN 5. JANUAR

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.