Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Kamerataske Retrospective 6 sort

Think Tank Kamerataske Retrospective 6 sort

Artikelnummer: 1021547
725 DKK
Bestillingsvare
Bestillingsvare

Værdipakke

Kamerataske Retrospective 6 sort
Taske Cable Management 10 V2.0
Hukommelseskorttaske SD Pixel Pocket Rocket
993 DKK
Kamerataske Retrospective 6 sort
Taske til 4 DSLR-batterier
Taske CF/SD + Battery Wallet
953 DKK

Kompakt og slidstærk kamerataske fra Think Tank

Think Tank Retrospective 6 er en kompakt model af Retrospective-serien, og er primært tænkt som en kamerataske for spejlløse systemkameraer. Det klassiske retrolook, det slidstærke materiale og det fleksible interiør gør at den værdsættes af både de professionelle og den modebevidste amatør, der gerne bil smelte ind i omgivelserne. Det ergonomiske design gør at tasken er let og enkel at bære med dig. Desuden får du hurtig tilgang til dit udstyr.

 • Blød, stabil og fleksibel indretning
 • Retrodesign i slidstærkt materiale
 • Udvendig lomme der kan udvides til en 8" læseplade
 • Perfekt til mindre systemkameraer og spejlløse system

Blød, stabil og fleksibel indretning

Interiøret er blød og skillevæggene er lette at justere så at de passer dine specifikke ønskemål og behov. Der findes mindre interne lommer til mindre tilbehør og personlige egendele, samt en større lomme bag til eksempelvis dokument og billeder.

Retrodesign i slidstærkt materiale

Tasken har et klassisk look der gør at den smelter ind i omgivelsen og også forstærker din personlige stil. Materialet er tålelig og vandafvisende, for at kunne klare de mest krævende opgaver.

Udvendig lomme der kan udvides til en 8" læseplade

På fronten har tasken en lomme der kan udvides så du får plads med en læseplade op til 8" eller andre lignende enheder. Da denne lomme havner under topstykket er den beskyttet fra vejr og vind.

Perfekt til mindre systemkameraer og spejlløse system

Størrelsen på denne kompakte taske gør den perfekt til normalstore digitale systemkameraer og spejlløse system men monterede normalobjektiver og derforuden et eller to ekstra objektiver afhængig af størrelsen.

Hvor meget får plads?

 • 1 stk Full-Frame systemkamera med monteret normalzoom eller 1 stk spejlløst kamera med monteret objektiv og op til to ekstra objektiver, som eksempelvis et 24-70mm f/4-objektiv og et 17-40mm f/4-objektiv
 • Macro-objektiv
 • Blitz
 • Læseplade på op til 8"

Leveres med:

 • Forstærkede skillevægge
 • Regnbeskyttelse

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.