Godox LED-Belysning SL200W II Dagljuspaket Dubbel
Artikelnummer: 1049232

Godox LED-Belysning SL200W II Dagljuspaket Dubbel

LED-Belysning SL200W II Dagljuspaket Dubbel

Weblager
Ukendt leveringstid
København:
  • Lysstyrke på 74.000 Lux (1m)
  • Pakke med LED-lys, reflektor og softbox
  • Kraftigt flimmerfrit LED-lys på 200W

Vælg variant

8.045 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Godox SL-200W II er en meget kraftig LED-lampe (200W) med moderne COB-teknologi, som udsender et flimmerfrit dagslys på 74.000 Lux på 1 meter. Dette er en kraftig LED-lampe til dem, der ønsker at belyse med deres eget dagslys og at kunne bruge lysformere. Denne pakke indeholder også en 60x90 cm softbox med raster.

Fordele

  • Perfekt til video, streaming eller foto i dagslys
  • Pakket med LED-belysning, reflektor og 60x90 cm softbox
  • Kraftigt 200W flimmerfrit LED-lys
  • 74.000 lux ved 1 meter
  • Justerbar effekt med fjernbetjening (ekstra tilbehør)
  • Bue bajonet giver en bred vifte af lysformere

Kraftig LED-belysning med flimmerfrit dagslys

Godox SL-200W II LED-lampe er en meget kraftig LED-lampe (200W) med moderne COB-teknologi, som udsender et flimmerfrit dagslys (5600°K) til film- og videoproduktion. LED-lyset har en høj lysstyrke på op til 74.000 Lux på 1 meter, hvilket giver masser af lys til at fylde studiet op med eller uden en lysformer. Lyset er designet til brug i video- og filmproduktion og har justerbar effekt fra 0-100 % og radiostyring med 32 kanaler og 16 grupper via den medfølgende fjernbetjening. Chassiset er konstrueret af metal, og på undersiden har lygten et vippbart stativfæste, så du kan montere den på f.eks. et lysstativ, en bom eller andet tilbehør med et 16 mm beslag.

Stort udvalg af lysformere

Godox SL-200W II har et Bowens bajonetfæste (Bowens/ Aputure/ Visico), som giver dig mulighed for at bruge en række forskellige lysformere for at få fuld kontrol over lysets spredning. Belysningsenheden kan bruges med alt fra en Fresnel til at forstærke lyset, lukkerklapper til at skærme af eller en softbox til at få blødt lys (lysformere medfølger ikke, se passende tilbehør). Godox SL-200II har også et paraplytilbehør til dem, der bruger paraplyer.

Styr belysning med fjernbetjening

Godox SL-200W II kan styres via fjernbetjening (ekstra tilbehør) eller via knapperne på bagsiden af lampen. På bagsiden finder du også et baggrundsbelyst LCD-display, som tydeligt viser den indstillede effekt (0-100%), den indstillede radiokanal, radiogruppe og belysningens arbejdstemperatur.

Godox SL-200W II har et integreret og moderne 16-kanals radiosystem. Hvis du har flere Godox-lygter, kan du opdele enhederne i forskellige grupper (A/B/C/C/D/D/E/F) og ændre lysstyrken for hver gruppe via fjernbetjeningen. Radiosystemet understøtter 16 radiokanaler, så forskellige studier i det samme anlæg kan bruge deres lys uden at forstyrre hinanden. Fjernbetjeningen drives af 2 AAA-batterier (batterier medfølger ikke). Der er også et stik på bagsiden til netkablet (230V), som du sætter i stikkontakten i væggen.

Leveres med

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.