Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Actionfotografering

Actionfoto er blevet utroligt populært de seneste år. Ikke bare på grund af de fede billeder, men også på grund af selve oplevelsen ved fotograferingen. Som actionfotograf skal man konstant udfordre sig selv og fiunde på nye måder at fange actionfyldte hændelser på billede. For en actionfotograf betyder udstyret alt, men en perfekt komposition og ret eksponering kan være det der tager dine billeder til næste niveau. Her har vi samlet produkttips, inspiration og gode råd tiol dig, der gerne vil fange action på billede.

16490 produkter
Vis som
Sorter efter

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.