Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Focus Håndkikkerter

Banner-focus_landing.jpg

Focus Sport Optics

Dybe skove, søer, floder, åer, bjerge og grotter. Sangsvaner, ørne, traner og vilt som elg, bjørn, ulv og los. Norden er et paradis for naturelskere, men det hårde nordiske klima stiller krav til dit udstyr.

Focus Sport Optics har kun kikkerter der kan tåle at blive brugt i alt vejr. Udstyret med optik af højeste kvalitet der giver de bedste mulige billeder i alle lysforhold, fremstillet i solide materialer med gennemtænkt design så de let kan håndteres, selv med briller og handsker. Med 5 års produktgaranti, mere end 30 års erfaring af kikkerter, kvalitetssikret og holdbar produktion, kan du være sikker på at din kikkert bliver din følgesvend for livet.

Focus Handy

Focus Handy er den ultimative kompakte kikkertserie til naturobservation. Optik med BaK-4 tagprismer og antirefleksbehandling giver et lyst og skarpt billede selv i skumringslys. Gummibelægningen gør kikkerten holdbar og den nitrogenfyldte konstruktion er 100% vandtæt.

Focus Handys ergonomiske tommelfingergreb og store fokushjul gør kikkerten behagelig at bruge og med en nærafstand på kun 2 meter kan du endda bruge den til at studere sommerfugle og andre sky insekter.

Focus Explore

Focus Explore er designet til dig der elsker at opdage dyr, fugle og detaljer i din omgivelse, og vil have en holdbar kikkert der kan følge med på de mest udfordrende eventyr.

Vælg mellem lysstærke kikkerter med høj forstørrelse for at betragte vildt i skumningen, sommerfulge eller andre insekter på kort afstand, og kompakte modeller som er lette at bære og pakke med på rejsen. Alle Focus Explore-kikkerter har stort synsfælt, kort nærafstand på kun 2 meter, Barium Crown-glas, BaK-4-prismer og avanceret flerlags antirefleksbehandling (FMC) på alle glasoverflader, for at give maksimal lysstyrke, kontrast, skarphed og korrekt farvegengivelse.

Til hver kikkert medfølge en bred C-formet rem af neopren samt en beskyttelsestaske der kan sættes i bæltet eller i en bærerem.

Focus Outdoor

Focus Outdoor er en serie håndkikkerter med BaK-4 prismer og god antirefleksbehandlinger der giver et skarpt og farveægte billede billede over hele synsfeltet. Samtlige modeller er vandtætte og har kraftig gummibelægning som giver et godt greb og beskytter mod slag og stød.

25 mm er kompakt og let og passer perfekt til vandringer, rejse eller søndagsturen.

32 och 42 mm er perfekte allroundkikkerter til jægere, fuglekiggere eller alle som vil komme nærmere naturen og behøver højere lysstyrke for at kunne observere i mere udfordrende lysforhold.

Focus Bristol

Focus Bristol lader dig opdage omgivelserne, se på fugle og dyr, se alle detaljer ved sportevents eller koble af med at kigge på stjernehimmelen. Lav vægt og høj lysstyrke gør det let at tage kikkerten med og altid kunne opdage nye ting.

Med de vridbare øjestykker justerer du let afstanden til kikkerten hvis man bruger briller. Antirefleksbehandlet optik der giver et skarpt billede. Nakkerem og taske medfølger.

Focus Junior

Focus Junior er en kikkert designet til børn. Udstyret med gummibelægning der tager stød og slag og giver et stabilt greb, centrumled for stabilitet og justerbar øjebredde mellem 50 og 63 cm. Et stort, gribevenligt fokushjul gør det også let for små fingre at justere fokus.

En forstørrelse på 6x gør det lettere for børn at holde kikkerten stille og giver et stabilt og roligt billede af fuglen, hjorten eller andre fine oplevelser i naturen. Antirefleksbehandlet optik for den bedste kontrast og skarphed. Kikkerten leveres med bæltetaske og nakkerem.

6 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Okularafstand
Forstørrelse
Forstørrelse
Bredde
Længde
Synsfelt ved 1000m
Højde
udgangspupil
Afstand til øje

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.