Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Fujifilm - Cashback på objektiv

Fujifilm - Cashback på objektiv!

Under foråret 2019 tilbyder Fujifilm cashback på række XF-objektiver!

Tilbuddet gælder fra 1. februar 2019 til 31. marts 2019 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Registrering af køb sker via https://fujifilm-connect.com/promotions/. Sidste dato for registrering er 30. april 2019. Mere information finder du på https://fujifilm-connect.com/promotions/promotion.php?country=dk&id=53. Vi tager forbehold for fejl, ændringer, forsinkelser og udsolgte varer.

13 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Objektivfatning
Passer til (sensorstørrelse)
Fast/Zoom
Brennvidde zoom
Brennvidde fast
Største blænde f/
Mindste blænde f/
Konstant blænde
Blændelameller

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.