Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Julegaver til alle

– gaver der både er sjove at give og sjove at få

Julegaver er både sjove at få og i mange tilfælde er de måske endnu sjovere at give. Selv for fotografen der allerede har alt, findes der sikkert en julegave der både kan være sjov og brugbar.

Har du svært ved at bestemme dig?

Et gavekort er altid værdsat og giver modtageren mulighed for selv at vælge hvad han eller hun vil anskaffe. Her har vi samlet nogle produkttips og inspiration til sjove julegaver at give væk (eller måske til dig selv).

Priserne gælder t.o.m. 8. december 2019 hvis ikke andet angives.

9 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Farve
ISO til
Lagring
Indbygget mikrofon
ISO fra
Timecode
Garanti
Wifi
Bredde Double

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK) - JULEGAVER BYTTES INDEN 5. JANUAR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.