Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Lyduge

God lyd er et af de vigtigeste elementer i et videoprojekt - uanset om det handler om at få en klar dialog eller et stemningsfuldt lydbillede der forstærker følelsen i din scene. Desværre er det også et af de mest oversete elementer, og det kan være svært at få et overblik over alle de forskellige muligheder der er på markedet. Vi har samlet en række produkter der kan hjælpe dig med at forbedre dine lydoptagelser, hvad enten du skal lave en dokumentarfilm, optage YouTube-klip med din mobiltelefon eller skabe en podcast.

Har du spørgsmål omkring lyd, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon, mail eller Facebook.

Vi tager forbehold for stavefejl, ændringer, prisændringer, forsinkede leverancer og udsolgte varer.

67 produkter
Vis som
Sorter efter
Farve
Producent
Sensorstørrelse
Sensortype
Intern opløsning 4K
Intern opløsning FullHD
Internt optagecodec
LOG
Indbygget optik
Brændvidde vidvinkel

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.