Scandinavian Photo bruger cookies, ved fortsat at bruge denne webplads godkender du dette.
Gå til kassen

E-mail, kundeservice

info@scandinavianphoto.dk

Telefon, kundeservice

50 80 77 70

Websupport er åbent dagligt mandag-fredag mellan kl 09:00-11:00 og 14:00-16:00.


Garanti

Vi har de samme garantier som producenterne leverer som er mindst en 1 års garanti. Nogle producenter har længere garanti, som du ofte kan se i produktbeskrivelsen. Nogle producenter har også kortere garantier og det gælder forbrugsvarer, såsom blandt andet lysrør/pærer til projektører og batterier. Rengøring af kameraet er ikke omfattet af garantien.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du i følge Forbrugeraftaleloven, under visse omstændigheder ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage, fra den dag du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten gælder ikke software, blækpatroner, lyd-og billedoptagelser (eksempelvis kursusmateriale) hvor forseglingen/plomberingen er brudt. Fortrydelsesretten gælder kun hvis varen er i sin oprindelige tilstand og kun forbrugere, ikke virksomheder/firmaer. For mere information læs på www.forbrug.dk.

Hvordan bruger jeg min fortrydelsesret?

Send aldrig varer retur til os uden at du først har kontaktet os og fået din reklamation godkendt af os. Hvis du gør dette så frasiger vi os alt ansvar for varen og eventuelle omkostninger. Du kontakter os: Sverige: Telefon 50 80 77 70 E-mail: info@scandinavianphoto.dk

Eventuel tvist

Vi anvender altid Forbrugeraftaleloven  og ved en eventuel tvist er vores politik at følge Forbrugerklagenævnets anbefalinger.

Forsikring

I øjeblikket har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde specifikke forsikringsløsninger til vores danske kunder.

Vi arbejder på at løse dette.

Klager

Kontakte os altid først inden du/I returnerer noget til os. Dette gælder også om vi fejlagtigt har sendt en forkert vare til dig eller om der er fejl på varen. Gælder dette en reparation kan det i visse fald være hurtigere at sende varen direkte til producent/distributør. I forbindelse med klager og garantisager så betaler vi for fragten enten tilbage til os eller eventuelt til værksted. Som privatperson har du i følge Købeloven to (2) års reklamentatiionsret på scandinavianphoto.dk.. Her får du fat i os: Scandinavian Photos adresse er: Scandinavian Photo AB, Tallvägen 34, SE-564 24 Bankeryd, Sverige. Telefonnummer: 50 80 77 70 E-mail: info@scandinavianphoto.dk

Vi forbeholder os for eventuelle fejl i tekster og billeder samt udsolgte produkter og urimelig prisfejl.
Alle priser vises i danske kroner.


Sitemap (xml)