Scandinavian Photo bruger cookies, ved fortsat at bruge denne webplads godkender du dette.
Gå til kassen

E-mail, kundeservice

info@scandinavianphoto.dk

Telefon, kundeservice

50 80 77 70

Websupport er åbent dagligt mandag-fredag mellan kl 09:00-11:00 og 14:00-16:00.


Kortbetaling

I samarbejde med Dibs (http://www.dibs.dk), Handelsbanken, Visa og MasterCard håndterer vi sikre betalninger med kort. Alle kreditkortsoplysninger håndteres forsigtigt; vi gemmer ikke nogle kortnumre i vores databaser og al kommunikation krypteres. Vi gransker desuden alle korttransaktioner manuelt.

Hvad er SSL?

SSL er en term der står for Secure Sockets Layer og er en teknik til at kryptere og beskytte den information der sendes via webbens http protokol. Når SSL bruges begynder webadressen altid med https:// og moderne webbrowseres adressevindue kan vises med grøn baggrund.

Bruger Scandinavian Photo SSL?

Ja, hver gang du kommer til det sidste trin i ordreprocessen styres siden  i SSL-tilstand. Når du sender dit kreditkortsoplysninger og/eller ordreinformation sker det altid på en sikker linje.

Verified By Visa

Vores korttjeneste er tilsluttet 3DSecure systemet, så her skriver Dibs om 3DSecure:
"3D-Secure teknologien blev udviklet af Visa og Mastercard, og har til formål at identificere kortholdere til onlinekøb. Identifikationensprocessen svarer til den, der anvendes i pengeautomater og er baseret på en personlig kode / adgangskode, der anvendes i forbindelse med købet. Med denne teknologi er de sælgende selskaber garanteret betaling, og kortholdere kan være sikre på, at deres kort ikke anvendes af uautoriserede personer. "

Vi forbeholder os for eventuelle fejl i tekster og billeder samt udsolgte produkter og urimelig prisfejl.
Alle priser vises i danske kroner.


Sitemap (xml)