Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

D750 med AF-S 24-85/3,5-4,5G ED VR

Nikon D750 med AF-S 24-85/3,5-4,5G ED VR

Artikelnummer: 1014294
15.775 DKK
Bestillingsvare
Bestillingsvare

Værdipakke

D750 med AF-S 24-85/3,5-4,5G ED VR
Kameraväska Retrospective 7 V2.0 pinestone
Mikrofon VideoMic Pro med Rycote Lyre
18.315 DKK
D750 med AF-S 24-85/3,5-4,5G ED VR
Minneskortläsare TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
Putsduk mikrofiber large
16.057 DKK

Hurtig, alsidig og smidigt fuldformatskamera.
Fuldformatskameraet Nikon D750 med 24,3 megapixels giver dig friheden til at teste alt. Dette kraftværk er pakfuldt med professionel billedteknologi men er stadig kompakt. Takket være SENSOR i FX-format bliver dine fotografier klarere end nogensinde ved højt ISO. ISO-omfanget er på 100-12.800 og kan udvides til modsvarende 50-51.200.

Professionelt AF-ydeevne
D750 har en følsomhed ned til -3EV og med Nikons indstilling Gruppepunkts-AF finder det motivet med utrolig præcision. Dette mode overvåger konstant fem forskellige AF-felt, dette indebærer en bedre motividentificering og isolering fra baggrunden ved fotograferingen af relative små motiv mod en nærliggende baggrund med stor kontrast eller distraherende mønster. AF-området med fem punkter kan flyttes indenfor 51-punktsystemet afhængig af hvad billedets komposition kræver.

De 15 korsformede sensorer i midten er kompatible med AF-NIKKOR-objektiv med en åben blænde på f/5,6 eller større og elleve centrale fokuspunkter fungerer med en åben blænde på f/8.

Picture Control 2.0
Med Picture Control 2.0 kan du selv tage kontrollen af skarphed, kontrast, lysstyrke, nuance og mætning når du fotograferer eller filmer. Med indstillingen Jævn (Flat) bliver efterbehandlingen enklere og du får et maksimalt dynamisk omfang mens Klarhed giver en finjustering af detaljerne. Disse indstillinger kan justeres visuelt mens du fotograferer.

Frihed i filmproduktion.
D-film giver højkvalitative film i flere forskellige billedformat. Du kan optage i full-HD (1.080p), i FX- og DX-format med billedfrekvenser på 50p/60p med en markant mindskning af støj, moiré og falske farver. Motorblænden kan du styre under optagelse og kameraet giver rent HDMI udgangssignal plus mulighed for samtidig optagelse af videoer i fuld opløsning i kameraet og på en ekstern optager.

Med D750 kan du tage kontrol over filmproduktionen samtidigt som du filmer. Du kan konfigurere ISO-indstillingerne fra ISO 100 helt op til modsvarende ISO 51.200 eller du kan fiksere det maksimale automatisked ISO-o,fang fra ISO 200 og opad når du fotograferer i M-læge. Nikons 3D-støjreducering mindsker støj, forvrængning og støjstriber ved videooptagelse med høj følsomhed. Zebra-mode viser eksakt hvilke områder med højlys som er overeksponeret på kameraskærmen.

Tålelig og robust.
Kamerahuset er meget robust og desuden vejrbestandig for at klare alle dine behov i alle miljøer. Lukkeren i kevlar-/kulfiberkomposit er testet med 150.000 aktiveringer og den robuste skalkonstruktion gør kameraet let og robust.

Lagring
Der findes to SD-kortpladser gør det smidigt at fotografere og filme. Både kortpladser er kompatible med SDXC- og UHS-I-kort med stor kapacitet.

Fordele:

 • Fotografere og filme i unikke perspektiv med vipbar skærm
 • Dele dine billeder og fjernbetjene dit kamera med indbygget Wi-Fi
 • Energibesparende design gør det muligt at fotografere længere
 • Vælg lydomfang med Hi-fi-lydstyrning
 • HDR kombinerer to billeder og skaber detaljerede billeder
 • Giver dine billeder/film specialeffekter i Effekt-mode
 • Indbygget Timelapse-fotografering


AF-S 24-85/3,5-4,5G ED VR

 • Perfekt rejseobjektiv
 • Bredt zoomomfang i kompakt format
 • Billedstabilisatoren giver fleksibel fotografering uden stativ


Denna pakke leveres med:

 • Nikon D750 kamerahus
 • Nikon AF-S 24-85/3,5-4,5G ED VR
 • Øjestykke DK-21
 • Kamerahusdæksel BF-1B
 • Genopladeligt Li-ion-batteri EN-EL15 med poldæksel
 • Batteriopladere MH-25A
 • Øjestykkedæksel DK-5
 • USB-kabel UC-E17
 • Kamerarem AN-DC-14
 • Installationsprogram til ViewNX 2

Læs mere om kamerahuset i brochuren (PDF) fra Nikon.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.