Scandinavian Photo bruger cookies, ved fortsat at bruge denne webplads godkender du dette.
Gå til kassen

Nyheder: Fujifilm X-Pro2 Graphite Edition & X-T2 Graphite Silver Edition


Fujifilm har i dag sluppet to nye versioner af de populære kompakte systemkameraer X-T2 og X-Pro2 i nye farver. De allerede flotte kameraer bliver nu endnu smukkere, og i forbindelse med lanceringen har vi et specialtilbud på begge kameraer til dig der forudbestiller.

Fujifilm X-Pro2 Graphite Edition

X-Pro2 blev lanceret for et år siden, i januar 2017, og var det første kamera i X-serien med den  seneste generation af 24,3MP X-Trans CMOS III sensor, X-processor Pro samt en unik multihybridsøger der lader dig veksle mellem optisk og elektronisk søger. Kameraet blev hurtigt et favoritkamera blandt både professionelle og entusiaster, specielt indenfor reportage og dokumentarfoto.

Nu kommer Fujifilm X-Pro2 Graphite Edition. Samme fantastiske kamera i et nyt design. Takket være en ny, avanceret belægningsprocess i flere trin, opnås en unik farve og struktur. Ved at øge mængden af sort pigment i topbelægningen, har man skabt en mørkere og mere metallisk grå nyance i forhold til den tidligere lancerede X-T1 Graphite Silver. Et diskret design der passer udemærket til streetfoto og øjebliksbilleder.

Fujifilm X-Pro2 Graphite sælges i kit sammen med en matchende Fujinon XF23mm F2 R WR og modlysblænde LH-XF35-2. Forudbestil nu, så får du desuden en unik X-Pro2-kamerarem uden ekstra omkostning.

Fujifilm X-Pro2 graphite edition med XF 23mm f/2,0 R WR + LH-35-2 + X-PRO2 (Forudbestillingskampagne)

X-Pro2 Graphie Edition


Fujifilm X-T2 Graphite Silver Edition

Også den anmelderroste og populære Fujifilm X-T2 kommer nu i en elegant Graphite Silver-version. Topmodellen i X-serien har med sin enestående billedkvalitet, lynhurtige autofokus og imponerende 4K-video hurtigt blevet mange fotografers favorit.

X-T2 Graphite Silver Edition har en unik overfladebehandling, opbygget af flere lag som giver en slidstærk konstruktion med høj kvalitetsfølelse og finish.
X-T2 Graphite Silver Edition leveres med en eksklusiv skulderrem i læder, et hotshoedæksel i aluminium og en matchende EF-X8 flash.

Forudbestil med vores forudbestillingskampagne, så får du Fujifilm Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 til X-T2 for halv pris.

X-T2 Graphite Silver Edition

Begge kameraer forventes at være på markedet i slutningen af januar 2017.


Vi forbeholder os for eventuelle fejl i tekster og billeder samt udsolgte produkter og urimelig prisfejl.
Alle priser vises i danske kroner.


Sitemap (xml)