27-05-2022

Cherry – nyt brand hos SP

Cherry udvikler og producerer tastaturer og mus. Virksomheden blev grundlagt i 1953 i Illinois, USA, og begyndte sin rejse med udviklingen af mikrokontakter, som blev introduceret i bilindustrien i 1960'erne. Produktionen af tastaturer og mus begyndte i 1970'erne, og i 1983 blev Cherrys MX-switche introduceret, som blev deres bestseller og nu findes i millioner af tastaturer verden over. I dag er Cherry tilgængelig hos SP. Læs mere, og se, hvilke produkter der passer til dig. 


Tastatur til PC og Mac

Med den lange erfaring, som Cherry har, er deres sortiment af både tastaturer og mus stort. Cherry har tastaturer specielt til PC og Mac med alle de funktioner, du kan få brug for. Cherry tilbyder kablede og trådløse tastaturer, der kan tilsluttes via USB-modtageren. Der findes mekaniske tastaturer med silent MX-switche, der ikke laver nogen kliklyde. Cherry har også tastaturer med RGB-baggrundsbelysning. Tastaturerne er ideelle til kontoret, hjemmekontoret, gaming og streaming.

 

Computermus for enhver smag

Cherry har mus, der er både ergonomiske og stilfulde. De fås med ledning og trådløse med USB-modtager. Musene er ergonomisk udformet, så de passer til både store og små hænder. Tastaturet og musene fungerer sammen og er begge ergonomisk udformet. De fleste mus kan justeres med et enkelt tryk på dpi. Flere modeller fra Cherry understøtter skærme med en opløsning på op til 4K. Du finder en mus, der passer til kontoret, hjemmekontoret, gaming og streaming.

Se hele vores sortiment fra Cherry


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling