09-12-2022

DJI har lanceret Mini 3

DJI Mini 3 er en kompakt og ultralet drone, der altid er klar til dine eventyr. Den har en længere batteritid end sin forgænger (Mini 2) og fantastisk 4K-video til at optage naturtro farver og detaljer. Den er også udstyret med sjove funktioner som True Vertical Shooting, der giver dig fantastiske billeder, som straks er klar til at dele på dine sociale medier. Uanset om du går en tur på stranden, tager på weekendtur med rygsækken eller er på vej ud på en lang biltur, er du med Mini 3 klar til at indfange hvert øjeblik. DJI Mini 3 med Fly More Combo er på lager - køb dem hos os.


Færre bekymringer, mere flyvning

Du behøver ikke længere at bekymre dig om lavt batteri, men kan nemt og roligt lade din drone udforske flere af dine omgivelser. Det skyldes, at DJI Mini 3 er udstyret med et intelligent flybatteri, der giver en maksimal flyvetid på op til 38 minutter. Sammenlign det med dens forgænger Mini 2, som har en maksimal flyvetid på 31 minutter, og Mini 3 Pro, som har en maksimal flyvetid på 34 minutter.

Lad farverne flyve

Optag blændende 4K-video med naturtro farver dag og nat. Mini 3's kamera har en 1/1,3-tommers CMOS-sensor med dobbelt indbygget ISO- og HDR-teknologi. Om dagen kan du optage højdage og skyggedetaljer for at opnå mere nuancerede visuelle resultater med større dybde.

Optag i højformat med True Vertical Shooting

Uanset om det er et højt, frodigt træ eller en høj bygning, kan du komponere dit billede præcis, som du vil have det, mens du holder alt i perspektiv. Et innovativt gimbal-design gør det muligt for kameraet hurtigt at ændre vinkel. Med et hurtigt skift til True Vertical Shooting bliver et tilfældigt billede til et imponerende kunstværk, der er klar til dine sociale medier.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.