15-06-2022

DJI lancerer gimbals og videosender

DJI lancerer to nye gimbals – RS 3 og RS 3 Pro. Med disse gimbals kan du nemt skabe stabile videoer uden rystelser, mens du får en fleksibel og effektiv optageoplevelse. RS 3 og RS 3 Pro er fremstillet af kulfiber og kan bruges med kameraer, der vejer op til henholdsvis 3 og 4,5 kg. Med en 1,8" OLED touchscreen får du et hurtigt og klart overblik og mulighed for nemt at skifte mellem de forskellige funktioner. RS 3 og RS 3 Pro er lette og stilfulde og leverer professionel stabilisering og giver uendelige kreative muligheder. DJI lancerer også Ronin Video Transmitter, som giver dig endnu større synlighed og kontrol over dine optagelser. Den foreløbige leveringsstart for RS 3 er d. 23. juni, RS 3 Pro d. 29. juni og Ronin Video Transmitter til efteråret. Læs mere om nyhederne og forudbestil her.


TEMP_RS-3_NEWS.jpg

Fordele - RS 3

 • Kan tåle en belastning på op til 3 kg
 • Lavet af kulfiber for at minimere vægten
 • En 1,8" OLED touchscreen giver dig et hurtigt overblik over dine indstillinger
 • Op til 12 timers batterilevetid
 • Avancerede funktioner som SuperSmooth
 • Mulighed for billedtransmitter til trådløs overførsel af indstillinger og billede
 • Quick plate med Manfrotto- og Arca-Swiss-kompatibilitet

Fordele - RS 3 Pro

 • Kan tåle en belastning på op til 4,5 kg
 • Lavet af kulfiber for at minimere vægten
 • En 1,8" OLED touchscreen giver dig et hurtigt overblik over dine indstillinger
 • Op til 12 timers batterilevetid
 • Avancerede funktioner som Active Track Pro og SuperSmooth
 • Mulighed for billedtransmitter til trådløs overførsel af indstillinger og billede
 • Gimbal Mode Switch giver dig mulighed for at skifte mellem flere tilstande
 • Quickplate med Manfrotto- og Arca-Swiss-kompatibilitet

Tredje generation af RS-stabiliseringsalgoritme

Takket være den næste generation af RS-stabiliseringsalgoritmen giver RS 3 og RS 3 Pro dig forbedret stabilitet i alle scenarier. Felttest viser, at de er 20% mere stabile end RSC 2, kan nemt håndtere billeder med lav vinkel og kan skifte problemfrit mellem høje og lave positioner.

1,8" OLED touchskærm

Sammenlignet med den sort-hvide skærm i forgængeren RSC 2 er RS 3 og RS 3 Pro udstyret med en 1,8 tommer OLED-farvetouchskærm i fuld farve, som også er 80% større. Den understøtter også de fleste indstillinger i Ronin-appen, hvilket giver intuitiv og præcis kontrol sammen med den nydesignede brugergrænseflade.

Kulfiberkonstruktion giver lav vægt med høj arbejdsbelastning

RS 3 og RS 3 Pro-armene er fremstillet af kulfiber, hvilket giver gimbal'en en lav vægt på henholdsvis 1,3 og 1,5 kg, mens RS 3 kan bære op til 3 kg kameraudstyr, og RS 3 Pro har en maksimal belastningskapacitet på 4,5 kg. Det betyder, at gimbalerne er optimeret til at udmærke sig i meget krævende optagemiljøer.

Støjsvag og præcis autofokus med DJI RS Focus Motor

Den nyudviklede DJI RS Focus-motor (købes separat/eller i kombinationspakken) giver et tre gange stærkere drejningsmoment (op til 1 N-m) og reducerer hørbar støj med 50%. Fokusmotoren er også udstyret med en quick-release-funktion, så den nemt kan monteres uden værktøj for hurtigere brug.

Automatisk filmisk autofokus med LiDAR-afstandsmåler

Med RS 3 Pro kan du drage fordel af kombinationen af LiDAR-afstandsmåleren (købes separat eller i kombinationspakker) med den nye fokusmotor, hvilket gør det muligt at lave filmisk autofokus på manuelle objektiver. Tryk på M-knappen på gimbal'en én gang for hurtigt at skifte mellem manuel fokus og autofokus, så du kan opfylde dine behov i begge tilstande uden besvær.

DJI Ronin videosender

Med den nye DJI Ronin-videosender får du takket være DJI O3 Pro-videotransmissionsteknologi op til seks kilometers transmissionsrækkevidde - noget, som ville være utænkeligt med traditionelle løsninger. Ud over 2,4 GHz og 5,8 GHz understøtter DJI Ronin-videosenderen både DFS-frekvensbåndet og en AES 256-bit krypteringsalgoritme, hvilket giver 1080p/60fps til flere fjernskærme samtidigt med betydeligt forbedret sikkerhed, stabilitet og antiinterferensfunktioner.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

 

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling