04-11-2021

DJI Mavic 3 – dronen med to kameraer i topkvalitet

Skab legendarisk indhold med den nye DJI Mavic 3. Dronen har både et 4/3 CMOS Hasselblad-kamera og et 1/2" CMOS telezoomkamera hvilket giver dig fantastisk billedkvalitet, og med hjælp af 360 graders kollisionsforhindring kan du nyde en nem og jævn flyvning uden risiko for sammenstød. Med sin konstante udvikling og innovation sætter DJI et nyt pejlemærke for, hvad luftfotografering kan være, og takket være de to indbyggede kameraer får du nu både Hasselblad-kvalitet og større zoommuligheder. Flyv med Mavic 3 og opdag billedkvalitet i topklasse. Forudbestil dronen hos os i dag. Forventet leveringsstart 11/11-2021


news_banner_DJI_mavic3.jpg

Fordele

 • 4/3 CMOS Hasselblad Kamera
 • 1/2 CMOS Telekamera
 • Apple ProRes 422 HQ med Cine Combo
 • Flyvetid op til 46 min
 • 5.1K videoindspilning
 • DCI 4K/120fps
 • 10-bit D-Log farveprofil
 • Rundstrålende kollisionsforhindring
 • 8 km videooverførsel
 • 1080p/60fps FHD Live-feed med høj billedfrekvens
 • ActiveTrack 5.0

Arven fortsætter

Det ikoniske svenske kameramærke Hasselblad har tilpasset kameraantennen L2D-20c til DJI Mavic 3, og indbygget en professionel 4/3 CMOS-sensor i en elegant og kompakt form. De strenge Hasselblad-standarder anvendes til både hardwareydeevne og softwarealgoritmer, som tager billedkvaliteten til et helt nyt niveau. Du får op til 20 megapixel stillbilleder, 12,8 trins dynamiske omfang som giver dig fantastiske detaljer både i skygger og i højlys. En utrolig lysstærk sensor med en blænde, der kan justeres mellem f /2,8-f /11, giver dig alle muligheder for det perfekt eksponerede billede.

Kameraet har en tilsvarende brændvidde på 24mm som giver dig et fantastisk bredt og smukt billede og sammen med DJIs autofokussystem “Vision Detection Auto Focus” (VDAF) giver Mavic 3 dig ikke kun et smukt udsnit, men også et skarpt og fokuseret billede.

Ikke kun et kamera men to

Mavic 3 har ikke kun et kamera, men to. Udover Hasselblad-kameraet har det også et telezoom-objektiv. Teleobjektivet giver dig mulighed for at komme tættere på dit objekt uden at være fysisk tættere med dronen. Op til 28x hybrid zoom med en tilsvarende brændvidde på 162 mm og en blænde på f/4,4. Denne telezoom vil i særdeleshed være fordelagtig, når du ikke kan komme tættere på med dronen, men stadig gerne vil tættere på et objekt, eller når du ønsker et flot zoom-ind billede. Når scener eller motiver er langt væk, kan du bruge dit videokamera til at zoome ind og spare tid. Du kan endda bruge den til at optage motiver på afstand uden at forstyrre scenen. Et unikt telekamera gør Explore-tilstanden til den perfekte måde at udforske på og planlægge dine billeder. Mulighederne er uendelige.

Præcise farver

Under optagelsen vil RGB-farvedata fra sensoren blive konverteret gennem Hasselblads unikke billedbehandlingsalgoritme og farvebehandlingsfunktion, hvilket giver de bedst mulige naturlige farver i enhver scene.

Mavic 3 bruger sin professionelle billedydelse til at optage videoer med høj opløsning og billedhastighed. Kameraet fanger også op til en milliard farver takket være en 10-bit D-Log farveprofil, som tilbyder naturlige farveovergange og avanceret fleksibilitet i efterproduktion.

Mavic 3 Cine understøtter også Apple ProRes 422 HQ-kodning med en maksimal datahastighed på 3772 Mbps. Den inkluderer også en indbygget 1TB SSD og 10 Gbps for yderligere at lette professionel filmoptagelse, redigering og oprettelse.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling