02-11-2022

DJI Mavic 3 Classic

Mavic 3 Classic leverer utrolige film i høj opløsning med en kraftfuld flyveevne og et professionelt 4/3 CMOS Hasselblad-kamera. Du kan nyde en jævn flyvning med minimal risiko for kollisioner med 360 graders forhindringsdetektion. Selv hvis du er en ny pilot, kan du flyve sikkert og trygt og samtidig skabe flydende film i høj opløsning, selv i komplekse scenarier. Flyv med Mavic 3 Classic, og oplev billedkvalitet i verdensklasse. På lager nu - køb din DJI Mavic 3 Classic i dag.


Flyv sikkert med 360-graders forhindringsdetektion

Med de avancerede sikkerhedsfunktioner i Mavic 3 Classic kan du bruge mere tid på at fokusere på at få det perfekte billede. Flere vidvinkelsensorer arbejder problemfrit sammen med en højtydende vision computation engine til at registrere forhindringer i alle retninger og planlægge sikre flyveruter for at undgå dem. Når Mavic 3 Classic flyver, registrerer den løbende objekter i alle retninger og undgår dem hurtigt og smidigt. Nyd at flyve uden at bekymre dig om kollisioner, selv når du flyver i komplekse miljøer. Dette hjælper dig med at optage stabile og jævne optagelser, selv når du støder på forhindringer.

Udstyret med Hasselblads ikoniske kamerateknologi

Det ikoniske svenske kameramærke Hasselblad har udstyret DJI Mavic 3 Classic med det samme 4/3 CMOS-kamera af høj kvalitet, som findes i Mavic 3. Hasselblads avancerede kamerateknologi anvendes både på hardwareydelse og softwarealgoritmer, hvilket bringer billedkvaliteten op på et helt nyt niveau. Du får op til 20 megapixel stillbilleder og en utrolig lysstærk sensor med en blænde, der kan justeres mellem f/2,8-f/11, så du kan få det perfekt eksponerede billede.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.