17-02-2022

DJI Mini SE

DJI lancerer sin nye Mini SE drone. Den kompakte og kraftfulde Mini SE er den perfekte kreative følgesvend for begyndere, der ønsker at indfange øjeblikke fra et unikt visuelt perspektiv. Ved hjælp af den brugervenlige DJI Fly-app kan du nyde en forenklet flyveoplevelse fra et perspektiv, der ikke ligner noget andet. Dronen giver dig mulighed for at skabe billeder og videoer i høj opløsning, som et almindeligt kamera ikke kan opnå, og som du derefter nemt kan dele på dine sociale medier. På lager nu, køb din DJI Mini SE i allerede i dag.


Fordele

 • Ultralet og foldbart design
 • Op til 30 minutters flyvetid
 • Vision sensor
 • GPS-stabilisering
 • Op til 2,7K video og 12MP stillbilleder
 • Forenklet optagelse og redigering
 • Intelligente funktioner og quickshots

Næsten lige så let som en smartphone

Med en vægt på under 249 gram er DJI Mini SE næsten lige så let som en gennemsnitlig smartphone. Dette gør den usædvanlig bærbar og placerer den i den laveste og sikreste vægtklasse for droner. Dens lette vægt gør også, at den kan holde sig i luften længere end lignende droner på markedet, og du kan flyve i op til 30 minutter på et fuldt opladet batteri. Dette gør DJI Mini SE til den perfekte rejsepartner, der hjælper dig med at fange hvert øjeblik og gøre dine vlogs og skatevideoer mere dynamiske end nogensinde før.

Lad appen gøre arbejdet

DJI Fly-appen tilbyder en enkel og intuitiv brugeroplevelse, så du kan skabe filmiske billeder med blot et par få tryk på en knap. Den indeholder også en flyvevejledning, som er en funktion, der hjælper dig med at komme hurtigt og sikkert i gang med din DJI Mini SE. Appen tilbyder en række forskellige skabeloner, der enkelt genererer fantastiske videoer. Selv nybegyndere uden erfaring med redigering kan forvandle ethvert øjeblik til et hit på de sociale medier. DJI Fly-appen giver dig også adgang til SkyPixel - et socialt netværk, hvor du nemt kan dele dine luftfotos og videoer, gennemse andre dronefotografers indhold og opdage populære steder til luftfotografering i dit område.

Mindre bekymring, mere flyvning

Dronen er udstyret med en 360° propelbeskyttelse, der beskytter propellerne og forbedrer flyvesikkerheden. Takket være avancerede sensorer kan DJI Mini SE også svæve med utrolig præcision. Dronen er også udstyret med en letvægts propelholder, der beskytter dine propeller mod at blive beskadiget under transport, og som kan bruges til at fastgøre DJI Mini SE til en taske eller et bælte. For at opnå ekstra sikker flyvning kan du også nemt sænke dronens flyvehastighed og bevægelser for at opnå yderligere præcision og stabilitet. Denne funktion er især smart, når du f.eks. flyver i snævre eller svært tilgængelige rum.

Gør ethvert øjeblik til et kunstværk

DJI Mini SE giver dig mulighed for at indfange dine bedste familieøjeblikke fra et fantastisk nyt perspektiv. Det understøtter 12 megapixel-fotos fra luften og 2,7K Quad HD-videoer, og takket være en 3-akse motoriseret gimbal giver det en overlegen kamerastabilitet og sikrer skarpe billeder i høj opløsning. Automatiske videoer med kamerabevægelser på professionelt niveau uden behov for avancerede manøvrer er kun få tryk væk med dronens QuickShot-tilstande, som omfatter Dronie, Circle, Helix og Rocket. Du skal blot vælge den ønskede QuickShot-tilstand, og DJI Mini SE udfører en kompleks, forudindstillet bevægelse, mens den optager. Videoen genereres derefter automatisk, så du straks kan dele den med dine venner på de sociale medier.

DJI Mini SE vs. DJI Mini 2

DJI Mini SE minder mere om den originale DJI Mavic Mini fordi den kan optage HD-optagelser i op til 2,7K opløsning med op til 30 billeder i sekundet (60, når opløsningen skiftes til 1080p), hvilket er forbløffende for en drone af den størrelse. DJI Mini 2 er udstyret med et lidt kraftigere kamera, der kan optage 4K Ultra HD-video med op til 30 billeder i sekundet. Rækkevidden er et andet område, hvor Mini 2 og Mini SE adskiller sig ret markant - mens Mini SE understøtter op til 4 km HD-videotransmission, understøtter Mini 2 op til 10 km HD-videotransmission.


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
  Gælder MyPack Privat uden omdeling