14-09-2022

DJI Osmo Action 3 – til dig med en aktiv livsstil

DJI er tilbage med et helt nyt actionkamera - Osmo Action 3. Osmo Action 3 er designet til dig med en aktiv livsstil og fungerer lige så godt ved lave temperaturer som ved ekstrem varme. Tag den med i vandet eller ud i naturen, og nyd stabilisering i verdensklasse. Med et krystalklart billede og en høj opløsning på 4k/120fps kan du ikke undgå at blive imponeret af Osmo Action 3. Kameraet fås i to modeller - Standard Combo og Adventure Combo. DJI Osmo Action 3 Standard Combo er på lager i dag - køb den nu.


1x2_banner_osmoaction3_1200x400_1.jpg

Osmo Action 3 – det robuste actionkamera

DJI har gjort sig store anstrengelser for at udvikle et actionkamera, der kan tåle ekstrem kulde ned til -20 °C og er helt vandtæt uden tilbehør ned til 16 meters dybde. Både skærmene foran og bagpå bruger Gorilla Glass, som er ekstremt holdbart og er behandlet med en vandafvisende belægning for at opnå en fin og god billedgengivelse. Med stabilisering i verdensklasse undgår du rystede optagelser, uanset om du dykker, står på ski eller cykler off-road. Du kan også aktivere den kraftfulde HorizonBalancing-funktion, der korrigerer tilt ±45° og understøtter optagelse op til 4K/120fps.

Fordele

  • 4K/120fps med ekstra bredt 155° synsfelt
  • Quick-Release - monteres/afmonteres hurtigt og nemt
  • HorizonSteady - billedstabilisering i verdensklasse
  • Touchscreen med intuitiv grænseflade 
  • Kan tåle temperaturer ned til -20 °C
  • Vandtæt ned til 16 meter
  • Batterilevetid på op til 160 minutter

Adventure Combo – avanceret AI-teknik med InvisiStick

Takket være Adventure Combo får du adgang til avanceret AI-teknologi takket være den gratis DJI Mimo app. Med den medfølgende selfiepind kan du nemt aktivere InvisiStick-funktionen, der slører ekspansionsarmen, så du nemt kan opnå professionelle videoresultater helt på egen hånd. Der medfølger også to ekstra batterier, et batteri etui, to beskyttelsesbure og en ekstra objektivbeskyttelse i gummi.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling