10-03-2022

DJI Ronin 4D 6K & 8K

DJI Ronin 4D er et revolutionerende produkt, der kombinerer et førsteklasses videokamera med en gimbal. Dette skaber helt nye muligheder og funktioner, der kan erstatte monterede kamerarigge på filmoptagelser af alle slags. Ronin 4D fås både i en 6K-model og en 8K-model, som begge har den samme stabilisering og de samme funktioner. Du kan også bruge tilbehør som f.eks. en videomonitor og en fokuseringsmaskine, som kan tilsluttes trådløst til kameraet og har en rækkevidde på ca. seks kilometer. Bestil Ronin 4D nu!


Vi tester DJI Ronin 4D

DJI Ronin 4D er et revolutionerende kamera, der giver dig uendelige muligheder for at skabe fantastisk video. Vi har testet kameraet og bland andet kigget på billedkvalitet og stabilisering, de vigtigste funktioner, og giver også et bud på hvem kameraet er til.

Se videoen nu!

Fordele

 • Fullframe gimbalkamera
 • Integreret modulært design
 • 4K/120fps intern RAW-optagelse
 • 4-akse aktiv stabilisering
 • LiDAR-fokusering
 • Trådløst transmissions- og kontrolsystem (op til 6 km)

Integreret og fleksibelt design – klar til brug

DJI Ronin 4D integrerer filmisk billeddannelse, en 4-akset gimbal, LiDAR-fokusering og trådløs datatransmission til video og kontrol, så du hurtigt kan komme i gang med dine optagelser. Glem alt om timers forberedelsesarbejde for at sætte dit udstyr op, kom i gang på få sekunder med Ronin 4D, og spar masser af tid til at optage.

Fullframe gimbalkamera

X9 gimbalkameraet i fuldformat kan optage internt i 8K/75fps RAW og understøtter 14+ stop med dynamisk omfang, dobbelt native ISO-værdier, indbygget ND-filter med 9 stop og udskiftelige objektivfittings. Kameraet leveres med DJI DL-fatning. Tilgængelige objektivfatninger: Leica M, Sony E.

Præcis og intuitiv LiDAR-fokusering

Autofokus er hurtig, præcis og pålidelig, selv i svagt oplyste omgivelser. LiDAR Waveform gør manuel fokusering mere intuitiv og praktisk. Automatisk manuel fokusering giver en uovertruffen fokuseringsoplevelse, hvor du lader autofokusen gøre arbejdet, men hvor du nemt kan justere, hvad autofokusen vil fokusere på ved hjælp af fokushjulet.

4-akse aktiv stabilisering

Z-Axis eliminerer effektivt vertikale kamerarystelser og fungerer sammen med visuelle sensorer og ActiveTrack Pro, så du nemt kan skabe jævne, stabile billeder.


Op til 6 km trådløs datatransmission til video og kontrol

O3 Pro-videooverførselsteknologi bruger både 2,4 GHz, 5 GHz og DFS-frekvensbånd og muliggør 1080p/60fps-videooverførsel. Den understøtter en sender med flere modtagere og kan fjernstyre gimbal, fokus og kameraindstillinger.

 


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
  Gælder MyPack Privat uden omdeling