16-09-2021

HERO10 ER HER

GoPro lancerer Hero10. Overlegen hastighed og ubegrænsede muligheder er forenet i det mest kraftfulde GoPro-kamera nogensinde. Den nye GP2-processor, som er dobbelt så hurtig som GP1-processoren fra Hero9, giver dig mulighed for at optage 5,3K-video med 60 billeder i sekundet og 4K-video med 120 billeder i sekundet. Kameraets 23 megapixel og forbedrede ydeevne i svagt lys samt HyperSmooth 4.0 billedstabilisering gør det muligt for Hero10 at optage stillbilleder af højeste kvalitet. Takket være den automatiske overførsel til GoPros cloud-tjeneste er dine billeder og videoer sikkert gemt flere steder end på dit hukommelseskort.


news_banner_gopro_hero10.jpg

Fordele

 • 5.3K 60FPS
 • 4K 120FPS
 • GP2-processor
 • HyperSmooth 4.0
 • Horisontal udjævning
 • Vandtæt ned til 10 meters dybde
 • Kompatibel med Hero9-tilbehør og -montering
 • Webkamera-funktion

Revolutionerende processor

Hurtigere og bedre. Den kraftige nye GP2-processor opgraderer ydeevnen, de responsive touch-funktioner og billedfrekvensen for at give utrolige billeder. GP2-"systemet på en chip" er GoPros langt det hurtigste nogensinde. Opgraderet til billeder med utrolige 23 megapixel og 5,3K videoopløsning med 60 billeder i sekundet. Desuden kan du optage i 8x slowmotion på 2,7K og sætte din 5,3K-video på pause for at tage fantastiske stillbilleder.

Overraskende billedkvalitet

Fotografer med fine detaljer, realistisk tekstur og fantastisk kontrast, selv i svagt lys. Et nyt linseglas gør det nemt at afvise vand og snavs, så du kan optage alle begivenheder med krystalklarhed. HyperSmooth har aldrig været mere jævn, og du får desuden endnu bedre ydeevne i svagt lys og horisontal nivellering med en højere tiltgrænse, så dine fotos og videoer altid har en lige horisont. Den nye frontskærm er perfekt til at tage billeder eller filme dig selv, vlogging eller bruge den som webcam - listen er lang. Med frontskærmen har du altid kontrol over, hvad kameraet ser.

Hurtig og pålidelig forbindelse

Overfør billeder og videoer fra dit GoPro med cloud-tilslutning til din telefon på ingen tid. Du kan også få adgang til dine billeder og videoer via GoPro's Quik-app eller ved at tilslutte kameraet via USB-C. Dit GoPro skal være tilsluttet via wifi for at kunne uploade billeder og videoer til skyen.

Fang billedet på den nemme måde

Med PowerTools som LiveBurst kan du tage billeder 1,5 sekunder før og efter, du trykker på udløserknappen. Og selv hvis du trykker for sent på optageknappen, optager HindSight op til 30 sekunder af optagelser, før du begyndte at optage - så du går aldrig glip af et øjeblik. Du kan også bruge planlægning og andre funktioner, der gør det nemt at fange hvert øjeblik. Brug GPS-ydelsesfunktionen, og se din hastighed, højde, position på banen og G-kræfter i realtid.

Giv dine actionvideoer et professionelt look med tilbehør.

 • Sæt en Max Lens Mod på for at få et fantastisk billede med en utrolig bredde på 155 grader.
 • Monter på Media Mod og få både HDMI og 3,5 mm mikrofonindgang - perfekt til vlogging og streaming.
 • Har du brug for mere lys? Brug Light Mod og få ekstra lys til alle dine videoer og fotos. Anvendes sammen med MediaMod.

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.