12-07-2022

Nothing lancerer phone (1)

Den meget omtalte teknologivirksomhed Nothing lancerer sin første smartphone, phone (1). En spændende smartphone, der føles velkendt og alligevel anderledes. Med masser af ydeevne og Nothing OS får du kun det bedste fra Android. De avancerede lysmønstre på bagsiden viser dig, hvem der ringer, hvilken app du har modtaget notifikationer fra, og hvor meget batteri du har, uden at du behøver at se på skærmen. phone (1) fra Nothing er en smartphone, du vil opleve. Hos Scandinavian Photo er vi utrolig stolte af at være en af de udvalgte forhandlere i Norden.


Scandinavian Photo SE - 1200x400 Header Buy Now Utan Text.jpg

Fordele

 • Nothing OS - Minimalt antal forudinstallerede apps
 • 6,55" OLED-skærm med rig farvegengivelse og kontrast
 • 50 MP dobbeltkamera med dobbelt billedstabilisering
 • Styr produkter fra tredjeparter uden separate apps
 • Ringlyseffekt med Glyph-grænseflade
 • Godkendelse og sporing af priser på NFT
 • Dobbeltsidet Gorilla Glass giver en flot og holdbar finish
 • Trådløs opladning og omvendt opladning 
 • Vand- og støvafvisende i henhold til IP53-klassificering
 • Oplåsning med fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse
 • Fremstillet af 100 % genbrugt aluminium

Nothing Vit Baksida Fågel 2 1 1200px.jpg

Ydeevne fra yderst til inderst

Nothing Phone (1) er udstyret med Qualcomm® Snapdragon™ 778G+, der giver fantastisk grafik og ydeevne. OLED-skærmen giver dig en rig farvegengivelse med over en milliard farver og dyb kontrast. Spiltilstanden sammen med 120 Hz opdateringshastighed giver dig en øget og flydende spiloplevelse. Meddelelser og utilsigtede tryk er minimeret for at sikre koncentrationen. Alt er accelereret med 5G. Brug den hele dagen uden at bekymre dig om batteritiden. Oplader 50 % på kun 30 minutter. Oplad trådløst eller med ledning.

Nothing OS

Nothing OS leverer kun det bedste fra Android uden bloatware. Ingen bloatware betyder, at din smartphone har et minimum af forudinstallerede apps, når du starter den første gang. Den giver dig frihed til at tilpasse din smartphone efter dine ønsker og giver dig optimeret hastighed og smidighed. Intet økosystem er en åben invitation, og du kan styre produkter fra tredjeparter direkte fra Hurtige indstillinger. Du kan låse din Tesla op eller ændre farven på dine Philips Hue-lamper uden at downloade separate apps. Ved hjælp af intelligent læring lærer Nothing OS hurtigt, hvilke apps du bruger mest, så de altid indlæses superhurtigt. Apps i baggrunden fryses for at spare strøm i mellemtiden.

1056336_Nothingphone_Lifestyle_3.jpg

1056336_Nothingphone_Lifestyle_1edit.jpg

1056336_Nothingphone_Lifestyle_2.jpg

Glyph Interface

Mød Glyph Interface - en ny måde at kommunikere på. Ud over at give Phone (1) sit unikke udseende kan du med de forskellige lysmønstre se, om den ringer, hvilken app du har fået en meddelelse fra, hvor meget din smartphone er opladet og meget mere. Match dine kontakter med et unikt Glyph-mønster med matchende vibrationer, så du ved, hvem der ringer, allerede inden du tager den op. Den fungerer endda i lydløs tilstand, så du aldrig går glip af en meddelelse. Lysstyrken kan justeres efter dine ønsker.

50MP Dualkamera

Det er på tide at tænke sig om, flere kameraer er ikke ensbetydende med bedre kvalitet. Optag strålende realisme med dobbelt kamerasystem med avancerede 50MP-sensorer. Tag portrætter med klar fokus takket være blændeåbningen f/1,8. Tag vidvinkelbilleder med et 114° synsfelt. Optag krystalklare 4K-optagelser med dobbelt billedstabilisering og Live HDR. Glyph Interface kan også bruges som et bærbart ringlys til fotografering og videooptagelse. Det giver dig bedre og mere autentisk lys, selv i mørke omgivelser.

Ansvarligt bæredygtig

Nothing er meget bestemt i forhold til at reducere teknologiens miljøpåvirkning. Nothing phone (1) er fremstillet af 100 % genbrugt aluminium. Over 50 % af plastkomponenterne kommer fra biobaserede og genbrugte kilder, hvilket gør Nothing til en af de førende i branchen. Smartphonen leveres i en emballage af genbrugsfibre.

Tilbehør til phone (1)

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling