Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

01-11-2019

DJI lancerer ny ultralet drone – DJI Mavic Mini

DJI lancerer DJI Mavic Mini - en miniversion af den populære DJI Mavic-serie. Den ultralette og kompakte drone fra DJI er det nye, perfekte supplement til dit kamera- og videoudstyr. Lav cinematiske film, spændende flyvninger eller spektakulære landskabsbilleder fra luften. DJI Mavic Mini er både dronen til dig, der aldrig har fløjet en drone og til dig der er erfaren dronepilot men vil have en lille let drone. Forudbestil allerede i dag - forventet leveringsstart er 11/11.


Banner_NYHET_dji.jpg

Dronen der giver dig frihed til at skabe

Opdag fugleperspektivet og skab materiale som du aldrig før har kunne gøre på jorden. DJI har sat brugeren i fokus når de udviklede DJI Mavic Mini, ved at gøre Appen ekstremt enkel. DJI Fly App hjælper dig med at flyve og lægge avancerede presets på dine videoer. Dronens Quickshot-funktion kan hjælpe dig med forudprogrammerede flyve- og filmfunktioner for at genskabe professionelle filmteknikker i dine egne klip. Oplev hvor let det er at flyve, fotografere og filme fra luften - det har aldrig været lettere at flyve en drone.

Hvad er nyt i DJI Mavic Mini?

DJI Mavic Mini vejer kun 249 gram, hvilket kan sammenlignes med vægten af en chipspose - for at sætte det i perspektiv vejer den større DJI Mavic 2 907 gram. DJI Mavic Mini gør ikke din oppakning specielt meget tungere, så du let kan tage den med overalt.

Fordele med DJI Mavic Mini

 • Ultralet drone som kun vejer 249 gram
 • Op til 30 minutters flyvetid – flyv mere og lad mindre
 • 3-akset stabiliseret 2.7K-kamera for bløde og flotte film
 • Flyv enkelt og sikkert med DJI FLY APP
 • Forenklet optagelse og videoredigering 
 • Quickshots – gør avancerede filmteknikker til noget enkelt

Lifestyle 2.jpg

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.