Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

15-04-2019

Blackmagic lancerer flere nye produkter

Blackmagic Design lancerede allerede et par uger inden NAB en af deres store nyheder: URSA Mini Pro 4,6K G2, som understøtter Blackmagics meget effektive RAW-format samt videoopløsninger op til 300fps i fuld HD. Kameraet optager på SSD og leveres sammen med en fuld version af DaVinci Resolve Studio.


På NAB lancerer Blackmagic yderligere hele 9 nye produkter. Heriblandt finder vi rack-dockingstationen MultiDock 10G som understøtter docking af netop SSD og passer perfekt sammen med URSA Mini Pro, batterigrebet Pocket Camera Grip til Blackmagics umådeligt populære Pocket Cinema 4K, og tastaturet DaVinci Resolve Editor Keyboard – tilpasset til Blackmagics redigeringsprogram DaVinci Resolve.

Andre lancerede produkter er ATEM Constellation 8K – verdens første billedemixer til liveproduktion med 8K, samt HyperDeck Extreme 8K HDR og HyperDeck Extreme Control – en videooptager med 8K som inkluderer den nye mere effektive h.265 codec samt en kontrolenhed der understøtter den klassiske RS-422 broadcast controller.

Batterigreb til Pocket Cinema Camera 4K

Til det populære kamera Pocket Cinema 4K har Blackmagic lanceret et batterigreb så du kan få endnu mere optagetid ud af dit kamera. Grebet har plads til af Sonys NP-F-batterier – et standardbatteri inden for videoproduktion, som bland andet bruges på recordere fra Atomos og mange LED-lamper, så løber du tør for strøm, er der med stor sandsynlighed et du kan låne i nærheden. Batterierne giver dig ca. 2 timers optagetid.

Blackmagic Design DaVinci Resolve Editor Keyboard

Til det populære redigeringsprogram Resolve Studio har Blackmagic lanceret tastaturet DaVinci Resolve Editor Keyboard - skabt for at effektivisere dit workflow. Med tastaturet kan du let bruge begge hænder når du redigerer, og på den måde øge effektiviteten. Det er designet med metaldetaljer og bygger på samme teknik som i gaming-keaboards, hvilket gør at tasterne klarer millioner af tast. Skulle du alligevel være uheldig, findes der reservedele til tastaturet, så du er sikker på at have et plideligt arbejdsredskab i mange år fremover.

Blackmagic Design MultiDock 10G

For hurtigt at kunne loade videomateriale fra SSD til din computer, tager MultiDock 10G op til 4 harddiske i en rackmonteret enhed og overfører data via USB-C med op til 10 Gb/s. MultiDock 10G er udviklet særligt til film- og TV-produktion, hvor mange harddiske skal tømmes samtidig, eller ved simultanredigering via SSD-diske. Med MultiDock 10G behøver du ikke at tilslutte diskene én og én, og får på den måde mere tid til redigering og bliver mere fleksibel i dit arbejde.

MultiDock 10G er perfekt sammen med URSA Mini Pros SSD-diske og andre enheder der optager på SSD, som for eksempel recordere fra Atomos.


 

 

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK)

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.