Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

11-07-2019

Sigma lancerer tre nye objektiver

Sigma lancerer i dag tre nye objektiver til Sony E og L-Mount. Objektiverne har fået betegnelsen DN, hvilket betyder at de er tilpasset til spejlløse systemkameraer. Samtlige objektiver er lysstærke fuldformatobjektiver fra vidvinkel til normal. De tre objektiver er Sigma 14-24mm f/2,8 DG DN Art, Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art og Sigma 45mm f/2,8 DG DN Contemporary.


News-Sigma_nyheter_14_35_45.jpg

Lysstærke ultravidvinkelzoom uden kompromisser

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art er et nyudviklet objektiv til spejlfrie fuldformatskameraer. Dette betyder at objektiverne har fået et kompakt design og en høj optisk ydeevne. Dette objektiv er til dig der fotograferer landskab, astrofotografier, interiør, arkitektur og filmer action og sport i spændende vinkler.

Ekstremt lysstærkt 35mm-objektiv med præcis autofokus

Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art er det første objektiv fra Sigma med en blændeåbning på f/1,2 og autofokus. Dette betyder at du får et ekstremt lysstærkt objektiv med en brændvidde der passer perfekt til landskab, sociale situationer, bryllup, madfoto, streetfoto, portrætter i miljø og mange andre situationer. Den store blændeåbning giver en kort dybdeskarphed og en flot bokeh.

Høj billedkvalitet i kompakt format

Sigma 45mm f/2,8 Contemporary er fremstillet med yderst præcision for at finde den optimale balance mellem størrelse og ydelse. Objektivet er kompakt og vejer kun 215g, hvilket gør at du kan holde vægten nede på dit udstyr uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK)

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.