Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

14mm T3.1 ED AS IF UMC VDSLR II til Canon

Samyang 14mm T3.1 ED AS IF UMC VDSLR II til Canon

Artikelnummer: 1020261
2.945 DKK
Bestillingsvare
Bestillingsvare

Ultravidvinkelobjektiv til Canon
Dette objektiv er udformet til systemkameraer med filmfunktion da fokusering bare kan ske manuelt. Blænderingen er blevet trinløs og giver ekstrem jævn og lydløs kontrol sammen med en fokusring der er tilpasset til at kunne anvendes med follow-focus. Blænde og afstandsskala er flyttet om til siden af objektivet så det lettere kan læses af videofilmere.

Leveres med:

 • Objektivdæksel frem
 • Objektivdæksel bag
 • Objektivpose
 • Modlysblænde

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK) - JULEGAVER BYTTES INDEN 5. JANUAR

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.