Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Telekonverter 2X TC-2001 til Nikon

Sigma Telekonverter 2X TC-2001 til Nikon

Artikelnummer: 1014330
2.645 DKK
Bestillingsvare

Højkvalitativ telekonverter for bedre billedkvalitet
Ved at montere denne telekonverter på dit kamera kommer brændvidden at forstøres med 2 gange. For at opnå bedste mulige billedkvalitet er den blevet udrustet med SLD (Special Low Dispersion) glaselement der gør udmærkede korrektion af aberrationer.

Takke være det solide design og den støv- og fugttætte konstruktion så passer denne telekonverter til professionelt brug. Den er kompakt og let og giver enkelt en forlængelse af brændvidden.

Passer kun til Sigma Global Vision (SGV) objektiver (A, S og C serier)

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK) - JULEGAVER BYTTES INDEN 5. JANUAR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.