Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Kamerataske Shoulder Bag L / OM-D

Olympus Kamerataske Shoulder Bag L / OM-D

Artikelnummer: 322731
495 DKK
Bestillingsvare
Bestillingsvare

Olympus taske L
Den lette skuldertaske er lavet af højkvalitets nylon og er desuden udstyret med en forlomme til tilbehør, en smart greb og en aftagelig polstret skulderrem. Ekstra objektiv er beskyttet sikkert i taskens to polstrede objektivposer som er fastgjort øverst til højre og venstre i det indre rum. På objektivposen findes der også to mindre lommer til f.eks et ekstra batteri, og som sikrer at ingen tilbehør forsvinder. Sammenlagt er det en perfekt taske til Olympus OM-D-systemer.

Kapacitet:
Kamera med monteret objektiv og batterigreb, 2 ekstra objektiver og tilbehør som blitz, søger, batteri og andre små tilbehør.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK) - JULEGAVER BYTTES INDEN 5. JANUAR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.