Scandinavian Photo bruger cookies, ved fortsat at bruge denne webplads godkender du dette.
Gå til kassen

PHOTOBLOGGEN - en blog om foto og billede

Her kan du læse om produkttester, få andre nyttige produkt- og fotograferingstips samt masser af inspiration! Vil du lære dig mere om dit kamera og de forskellige tilbehør? Her kan du finde meget. Har du nogle spørgsmål eller forslag til produkter du gerne vil se i produkttester, så send os gerne en e-mail: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Sony A6300, lille og robust

Nu har vi fået føle på det nye A6300, og det er en vældig positiv første oplevelse. Stabilt greb, knapper og kontroller på naturlige pladser. Kameraet føles vældig ren, dvs at det er let at overskue og ikke for meget overflod.

Søgeren er relativ lille, men med en vældig fin gengivelse og en meget god dioptrid. Søger er en OLED Tru-finder. Noget jeg savner er en touchscreen hvilket er dejligt når man skal sætte fokuseringspunkter og lidt andre funktioner. Display kan vinkles lodret men ikke sidelæns.

Menuerne kender du fra A7-serien og er lette at forstå og at navigere i.

Film/videomæssigt findes der gode muligheder og det er let at navigere imellem indstillingerne. Højeste opløsning er 4K med 25 billeder per sekund. Du kan fotografere op mod 11 billeder per sekund.

Lydmæssigt har du mulighed for at tilslutte mikrofon på to måder, via den smarte kamera sko (Sony's egne mikrofoner) eller via 3,5 mm stik. Dog savnes hovedtelefonudgang.

Resumé:
Robust, rent, sikkert. Findes mest positivt om kameraet, men den mangler touchscreen og hovedtelefonudgang.

 Produkttest,


Vi forbeholder os for eventuelle fejl i tekster og billeder samt udsolgte produkter og urimelig prisfejl.
Alle priser vises i danske kroner.


Sitemap (xml)