Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Regnslag Hydrophobia 70-200

Think Tank Regnslag Hydrophobia 70-200

Artikelnummer: 315840
695 DKK
Bestillingsvare

Think Tank Hydrophobia 70-200
Tilpasset til et professionelt systemkamera med et 70-200/2,8 (eller mindre objektiv) monteret. Med dette regnslag påsat behøver du ikke længere være urolig for at dit kamera skal blive våd. Vindue til LCD-skærmen. Hul til både højre og venstre hånd. Du kan enkelt bytte dit hukommelseskort og batteri uden at tage bort regnslaget.

For at kunne bruge søgeren behøver du købe et øjestykke fra Think Tank, se tilbehørslisten.

Leveres med:
Foderal

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.