Sigma CINE 85mm T1.5 FF PL-mount i/Technology
Artikelnummer: 1047239

Sigma CINE 85mm T1.5 FF PL-mount i/Technology

Sigma CINE 85mm T1.5 FF PL-mount med i/Technology

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig
København:
  • Frontdiameter på 95 mm er standard i hele Sigma CINE-serien
  • Standard gearposition gør det nemt at skifte objektiv med followfocus og/eller zoommotor monteret
  • 0.8M Gear Pitch-standard sikrer kompatibilitet med eksternt tilbehør
31.990 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Sigma 85mm T1.5 FF

Sigma 85mm T1.5 FF er en del af Sigmas FF High Speed Prime-serie af videoobjektiver med en maksimal blænde på T1.5. Objektivet fungerer med fuldformatkameraer og har et kompakt design, der gør det nemt at bruge, samtidig med at det leverer en virkelig høj opløsning - klar til 8K. Dette er et objektiv til dem, der arbejder med film og har høje krav til deres udstyr.

Fordele

  • Kompakt, let og robust filmobjektiv
  • Lysstærkt med stilfuldt baggrundssløring
  • Støv- og stænktæt - fremstillet af 100% metal
  • Fokusrotationsvinkel på 180°

Høj billedkvalitet og optisk ydeevne

Teleobjektivet har en brændvidde på 85 mm med en maksimal blænde på T1,5 og leverer skarphed kombineret med en rigtig flot bokeh. Det er designet til at opfylde Sigmas CCI-standard og leverer farvebalance sammen med en opløsning af høj klasse. Objektivet er designet til at minimere flare og ghosting og øge kontrasten i modlys.

Vejrforseglet og robust

Med et kompakt og letvægtsdesign holder objektivet vægten og størrelsen på et minimum. Objektivet har en robust konstruktion, der er både støv- og stænktæt, så du kan bruge det selv under barske vejrforhold. Kroppen er lavet af 100% metal for at modstå belastninger og holde længe.

Filmobjektiv

Objektivet har riflede ringe og er tilpasset til brug med follow-focus samt en jævn trinløs blændeindstilling. Ringene er blevet lyddæmpet for at sikre en så støjsvag funktion som muligt. Med en fokusrotationsvinkel på 180° får du en ekstremt høj fokuseringspræcision.

/i Teknologi kompatibel

Hvis du har et videokamera og et objektiv, der understøtter denne funktion, kan du læse metadata fra objektivet, f.eks. fokusafstand, brændvidde og blændeværdi. Det vil gøre det nemmere for dig at arbejde med materialet i postproduktionen.

Leveres med

  • Sigma 85mm T1.5 FF PL-mount
  • Objektivdæksler
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.