Blackmagic Design ATEM 4 M/E Advanced Panel 40
Artikelnummer: 1048928

Blackmagic Design ATEM 4 M/E Advanced Panel 40

ATEM 4 M/E Advanced Panel 40

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig
København:
155.390 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

ATEM 4 M/E er et kontrolpanel til Blackmagic Designs videomixere. Kontrolpanelet har knapper til nemt at skifte billedkilder og T-bars til at lave glidende overgange. Med statusdisplayet kan du overvåge mixeren og gøre det nemt at justere indstillingerne.

Fordele

  • Nyt design for større bærbarhed
  • Skub den ind i bordet eller lad den så direkte på bordet
  • Spar op til ti brugerprofiler
  • Funktionerer med alle ATEM-switche og ATEM Mini
  • Fire Ethernet-porte for hurtig tilslutning

4 M E-modellen har 4 M/E-rækker med 40 indgangsknapper og 4 uafhængige LCD-skærme til systemstyring for hver række. Desuden kan hver række styre op til 4 M/E'er i større mixere. Begge rækker og alle indgangsknapper har LCD-skærme til brugerdefineret mærkning. Hver række indeholder også en uafhængig valgt bus!

Vælg kilder, styr og mix overgange med forskellige stilarter, eller hvorfor ikke forprogrammere dem, DVE-overgange med fantastiske videoeffekter, og hvorfor ikke skabe den perfekte baggrund med præcisionskontrol over chromakey-indstillinger.

Anslutning til mixeren

Kontrolpanelet tilsluttes til billedmixeren via et netværkskabel, så kontrolpanelet og billedmixeren behøver ikke at være placeret tæt på hinanden. Kontrolpanelet har også mulighed for at sløjfe netværkssignalet til f.eks. en computer eller et ATEM Camera Control Panel.

Overst på ATEM 4 M/E er der fire skærme, der viser, hvilket kamera der er aktivt i øjeblikket. Øverst og nederst på hver skærm er der fire knapper og fire drejeknapper, som giver dig mulighed for at justere kameraindstillingerne.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.