Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Genie Mini

Syrp Genie Mini

Artikelnummer: 1022377
1.945 DKK
Bestillingsvare
Bestillingsvare

Værdipakke

Genie Mini
Kuglehoved B2
Product Turntable 360 Degrees
3.835 DKK
Genie Mini
Pan tilt bracket
Genie synkkabel 2.5mm till 3.5mm
2.999 DKK

Syrp Genie Mini

Genie Mini er en ekstremt portabel motion control der let monteres på dit stativ og styres via en app på din smartphone eller tablet.

Den er fremstillet for at være utroligt enkel og brugervenlig. Appen har forudindstillede pre-sets, så du let kan begynde at filme med det samme. Film smukke timelapse-film ved hjælp af appen, optag bløde videopanoreringer, brug ease in / ease out-funktionen for endnu blødere bevægelser, eller HDR time lapse for lækre effekter.

Genie Mini er kompatibel med en lang række kameraer, bl.a. GoPro, spejlløse systemkameraer og DSLR. Syrp Genie-appen er kompatibel med iOS og Android-enheder. Den er designet til at samarbejde med flere Genie Motion Control Devices: Ved at synkronisere to Genie Mini sammen kan du få en 2-akset bevægelse. Synkkabel og beslag sælges separat.

Leveres med

  • Genie Mini
  • Micro USB ladekabel
  • 1/4" - 3/8" adapter
  • Pudseklud

Forskellige kameraer, forskellige kabler - Køb et der passer til dit kamera!

Når du køber en Syrp Genie Mini skal du vælge ret kabel. For at få korrekt kabel skal du vælge en af følgende kabler og benytter kampagnekoden i kursiv i kassen:

 

 

Du er måske også interesseret i

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.