Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Kamerataske Retrospective 7 grågrøn

Think Tank Kamerataske Retrospective 7 grågrøn

Artikelnummer: 322394
1.195 DKK
Bestillingsvare
Bestillingsvare

Værdipakke

Kamerataske Retrospective 7 grågrøn
Taske til 2 DSLR-batterier
Taske Cable Management 20 V2.0
1.477 DKK

En stilfuld og rummelig taske fra Think Tank
Think Tank har skabt den ideelle mindre kamerataske. Den er værdsat af både professionelle og stilbevidste amatør, der ønsker at smelte ind i med deres omgivelser. Med sin ultimative diskretion kombinerer den klassisk design med moderne elementer. Det ergonomiske kropsanpassade design er let og nem at bære med sig, samt som du får hurtig adgang til dit udstyr. Taskens blødhed og fleksibilitet gør at du nemt får plads med for eksempel et professionelt kamera med en objektiv monteret, et ekstra objektiv og en ekstern blitz. Desuden findes der en lomme til din iPad eller 11" bærbare computer. Regnslag medfølger.

Kapacitet:
Et professionel spejlreflekskamera med 2-3 objektiver og tilbehør, iPad eller 11” bærbar computer.Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.