Din butik for foto, video og lyd i Stockholm

Velkommen til vores butik midt i det centrale Stockholm - Nordens største mødeplads og butik for alt indenfor foto, video og lyd. Her finder du markedets bredeste sortiment af foto-, video- og lydprodukter. Du kan også leje vores fotostudie, vi har et eventområde, et kreativt lydrum, serviceafdeling og et bredt udlejningssortiment. Midt i butikken har vi desuden vores worklounge hvor du kan sidde og arbejde eller møde andre creators - vi giver naturligvis kaffen.

Vi brænder for at give dig personlig service og rådgivning - foretag din bestilling i vores butik eller kontakt vores eksperter via telefon eller mail.

Varmt velkommen

Åbningstider

Mandag–fredag: 09:00–18:00
Lørdag: 11:00–16:00
Søn- og helligdage: Lukket

Vi tilbyder

  • Salg af hardware og tilbehør
  • Ekspertrådgivning
  • Demosortiment
  • Afhentning af bestillinger
  • Reparation og service
  • Fotostudie
  • Udlejning
  • Soundroom
  • Eventområde
  • Worklounge

Kontaktoplysninger og besøgsadresse

E-mail: info@scandinavianphoto.se
Telefon: +46 770-77 11 00

Vasagatan 14
111 20 Stockholm
Sverige

Vejviser

Lej vores fotostudie i Stockholm

Du kan leje vores fuldt udstyrede fotostudie i butikken på Vasagatan i Stockholm. Butikkens centrale placering overfor centralstationen gør studiet let tilgængeligt for portræt-, person-, familie-, børne- eller produktfotografering. Lejestudiets placering i butikken gør at vi let kan servicere dig med lejeudstyr.

Fotostudiet er på 46m2 med en 4,15 bred væg og en taghøjde på ca 5 meter. Du kan både fotografere med dagslys eller afskærme og kun fotografere med studielys. Studiet er udstyret med produkter fra Profoto og Manfrotto.

Kontakt os for at booke

Kontaktoplysninger

Telefon: +46 770-77 11 00
E-mail: hyra.stockholm@scandinavianphoto.se

Prisliste

Eks. moms
2 timer: 900 SEK
4 timer: 1.700 SEK 
8 timer: 3.400 SEK
Heldag: 5.000 SEK (kl. 09:00–18:00, mandag–fredag)

Ekstra hjælp ved dit besøg
Du, der skal bruge vores lejestudie, skal have erfaring med at bruge det udstyr, du lejer, da vi ikke tilbyder en fotograf, videograf eller assistent på stedet. Hvis du har brug for ekstra support, kan du booke den i forbindelse med studiebookingen mindst to uger før din reserverede tid. Dette koster 500 SEK pr. Startet time.

Rengøring
Efter dit besøg skal lejestudiet efterlades i opryddet og rengjort tilstand. Det inkluderer også nedmontering af ekstra udstyr, der er blevet rigget op under dit besøg. Hvis du ikke har gjort dette, tilføjes et rengøringsgebyr på 1.000 SEK pr. Startet time.

Afbooking
Annullering af din lejeperiode skal ske senest 24 timer før, ellers opkræves fuld tid. Ellers tilbyder vi muligheden for at ombooke tiden gratis i tilfælde af forhindringer.

Teknikliste

Teknikliste lejestudie

Hyrstudio-Vasagatan-2.jpg

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.