Kundeservice

Hos os handler du trygt. Vi følger altid gældende regler og anbefalinger, og vi gør vores bedste for at du skal få en god og sikker købsoplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte vores eksperter for rådgivning og support. 

Kontakt kundeservice

Telefon: 78 72 69 00
E-mail: info@scandinavianphoto.dk

Åbningstider

Mandag til fredag: 09:00-11:30 samt 12:30-15:00
Lørdag, søndag og helligdage: Lukket

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvordan sporer jeg min pakke?

Når din ordre sendes fra os, får du en mail med et Track'n'trace-link. Pakkens kollinummer kan du også finde ved at logge ind på "Mine sider".

Jeg har fortrudt mit køb - hvad gør jeg?

Kontakt os venligst inden du returnerer en vare, så hjælper vi dig.

Et produkt jeg har købt hos jer er gået i stykker - hvad gør jeg?

Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig på rette vej.

Hvorfor er min ordre ikke sendt afsted endnu?

Den mest almindelige grund til at vi endnu ikke har sendt din pakke er, at der er et produkt på ordren som er restnorteret fra vores leverandør. Hvis du ønsker at få tilsendt de produkter vi har på lager nu, bedes du venligst kontakte os.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.