Kundeservice

Kontakt kundeservice

E-mail: info@scandinavianphoto.dk

Du kan også kontakte kundeservice via Facebook.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvordan sporer jeg min pakke?

Når din ordre sendes fra os, får du en mail med et Track'n'trace-link. Pakkens kollinummer kan du også finde ved at logge ind på "Mine sider".

Jeg har fortrudt mit køb - hvad gør jeg?

Kontakt os venligst inden du returnerer en vare, så hjælper vi dig.

Et produkt jeg har købt hos jer er gået i stykker - hvad gør jeg?

Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig på rette vej.

Hvorfor er min ordre ikke sendt afsted endnu?

Den mest almindelige grund til at vi endnu ikke har sendt din pakke er, at der er et produkt på ordren som er restnorteret fra vores leverandør. Hvis du ønsker at få tilsendt de produkter vi har på lager nu, bedes du venligst kontakte os.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.