Om Scandinavian Photo

Udstyr til kreativt arbejde er vores passion.

Hos Scandinavian Photo elsker vi kreativitet i forskellige former, og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede personer. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser. SP gennemsyres af vores værdigrundlag med stærkt teamwork, høj kvalitet, tydelig kundefokus og stor passion.

Efter snart 40 år i branchen har SP vokset sig til at i dag være Nordens ledende aktør indenfor foto, video og lyd. Det som startede med et hovedfokus på kameraer og foto er i dag blevet til et stort udbud af udstyr kombineret med inspiration og uddannelse i form af forskellige events. Blandt vores kunder findes alt fra nye kreatører, entusiaster og influencers til professionelle, virksomheder og produktionsfirmaer. Vi har, sammen med vores kunder, en brændende interesse for kreativitet og teknik.

Vi sælger i dag online i Sverige, Norge, Finland og Danmark, og vi har butikker i KøbenhavnStockholm, OsloHelsingforsMalmø og Borås. Hovedkontor og centrallager ligger i Borås. Vi er 140 ansatte og omsætter årligt omkring 600 millioner DKK

Læs Scandinavian Photos historie her

Du kan trygt handle hos Scandinavian Photo

Vores mål er at du som kunde skal føle dig tryg når du handler hos os. Derfor tilbyder vi bl.a. en række forskellige betalings- og fragtmetoder og handelsbetingelser der følger Forbrugeraftaleloven og Købsloven. 

Vi følger naturligvis Forbrugerklagenævnets afgørelser ved en eventuel tvist.

Hos Scandinavian Photo værner vi om vores kunders personlie integritet. Har du spørgsmål om vores håndtering af dine personoplysninger kan du læse mere om Personoplysninger og Integritet.

Er du usikker på hvilke betingelser der gælder for dit køb, eller har du andre spørgsmål vedrørende betingelser, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Firmaoplysninger

Scandinavian Photo AB

Ödegärdsgatan 6
Box 34
50113 Borås
Sverige


Filial i Danmark

Humletorvet 25
1799 København V

CVR: 42329134

Tlf: 78 72 69 00
E-post: info@scandinavianphoto.dk

 

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.