Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Om Scandinavian Photo

Hvem er vi?

Velkommen til Scandinavian Photo

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Scandinavian Photo er Nordens ledende forhandler af foto- og videoprodukter. Vi sælger til Danmark, Sverige, Norge og Finland. Virksomhedens strategi er at kombinere internethandel med mødepladser i form af fysiske butikker i større byer. Virksomheden har ca 140 ansatte og omsætter for ca. en halv milliard DKK.

Du kan trygt handle hos Scandinavian Photo

Vores mål er at du som kunde skal føle dig tryg når du handler hos os. Derfor tilbyder vi bl.a. en række forskellige betalings- og fragtmetoder og handelsbetingelser der følger Forbrugeraftaleloven og Købsloven. 

Vi følger naturligvis Forbrugerklagenævnets afgørelser ved en eventuel tvist.

Hos Scandinavian Photo værner vi om vores kunders personlie integritet. Har du spørgsmål om vores håndtering af dine personoplysninger kan du læse mere om Personoplysninger og Integritet.

Er du usikker på hvilke betingelser der gælder for dit køb, eller har du andre spørgsmål vedrørende betingelser, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Firmaoplysninger

Scandinavian Photo AB
Momsregistreringsnummer: 12 78 35 23

Tlf: 50807770
E-post: info@scandinavianphoto.dk

 

Om-oss-bild-2

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.