Event

Find ny inspiration til vores arrangementer.

Elsker du teknologi? Perfekt, det gør vi også! Hos SP laver vi hele tiden nye arrangementer med fokus på teknologi og kreativitet. De spænder fra demodage til workshops og inspirerende foredrag. Der er noget for enhver smag i vores udvalg af arrangementer – fra nysgerrige nybegyndere til erfarne professionelle, uanset hvilken form for kreativt arbejde du brænder for.

Er der ingen begivenheder i vores kalender lige nu? Vores YouTube-kanal indeholder vores tidligere digitale arrangementer og produktrelaterede videoer, som du kan se, når du vil, uanset hvor du er.

 

Bruger du Safari eller kan du ikke se nogen begivenheder på listen? Klik her!

Se vores tidligere digitale events

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.