Event

Find ny inspiration til vores arrangementer.

Elsker du teknologi? Perfekt, det gør vi også! Hos SP laver vi hele tiden nye arrangementer med fokus på teknologi og kreativitet. De spænder fra demodage til workshops og inspirerende foredrag. Der er noget for enhver smag i vores udvalg af arrangementer – fra nysgerrige nybegyndere til erfarne professionelle, uanset hvilken form for kreativt arbejde du brænder for.

Er der ingen begivenheder i vores kalender lige nu? Vores YouTube-kanal indeholder vores tidligere digitale arrangementer og produktrelaterede videoer, som du kan se, når du vil, uanset hvor du er.

 

Bruger du Safari eller kan du ikke se nogen begivenheder på listen? Klik her!

Se vores tidligere digitale events

 

 

 

 

 

 

 

Se alle tidligere events og webinarer på vores YouTube-kanal.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.