Brugt udstyr og tilbehør

På Scandinavian Photo har vi et stort udvalg af brugte kameraer, videokameraer, objektiver og andet tilbehør - altid til en god pris. Fordelene ved at købe brugt er mange. Det er godt for miljøet, da produkterne får et længere liv, og du får rigtigt meget for pengene. Ofte er det kun mindre kosmetiske detaljer der adskiller brugt fra nyt.

Du kan trygt købe brugte produkter fra Scandinavian Photo. Udover vores grundige kontrol af alle brugte produkter, giver vi 6 måneders garanti på alt brugt.

Begagnat/ Använd/ Uppackad/ Demo - Hvad er hvad?

Der findes forskellige typer af brugte produkter som vi har valgt at benævne "begagnad", "använd", "uppackad" och "demo":

Begagnad
Disse produkter er taget i bytte fra privatpersoner og derfor er der ikke moms på produkterne. Vi giver altid 6 måneders garanti på disse produkter, med mindre andet angives.

Använd
Disse produkter er taget i bytte fra virksomheder og der er derfor moms på produkterne. Vi giver altid 6 måneders garanti på disse produkter, med mindre andet angives.

Uppackad
Disse produkter er nye produkter der f.eks. har været pakket op og vist til en kunde. Der er moms og fuld garanti på disse produkter.

Demo
Disse produkter har været demoeksemplarer i vores butikker. Der er moms på produkterne og vi giver altid 1 års garanti på vores demoeksemplarer med mindre andet angives.

546 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Ydermål bredde
Ydermål højde
Ydermål dybde
Vægt
Materiale
Lukningstype
Andre funktioner
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling