Velkommen til Serviceshop Malmö

Velkommen til vores Serviceshop i Malmö - knudepunktet for creators i Skåne. Her kan du se vores opdaterede demosortiment med det seneste teknik indenfor foto, video og lyd. I vores Serviceshop kan du købe både hardware og tilbehør, og vi tilbyder teknisk service, reparationer og udlejning af produkter. Vores eksperter er klar til at hjælpe dig.

Vi brænder for at give dig personlig service og rådgivning - foretag din bestilling i vores Serviceshop eller kontakt vores eksperter via telefon eller mail.

Varmt velkommen

Åbningstider

Mandag–fredag: 09:00–18:00
Weekender og helligdage: Lukket

Vi tilbyder

 • Salg af hardware og tilbehør
 • Ekspertrådgivning
 • Demosortiment
 • Afhentning af bestillinger
 • Reparation og service
 • Udlejning
 • Budtjeneste

Kontaktoplysninger og besøgsadresse

E-mail: info@scandinavianphoto.se
Telefon: +46 770-77 11 00

Hermansgatan 2
212 11 Malmö
Sverige
Vejviser 

Budtjenester

Vi tilbyder flere forskellige leveringsalternativer. Hent din ordre i vores Serviceshop, hos dit udleveringssted eller få den sendt direkte til døren.

PRISER:

Hjemmelevering – från 199,-
Bestil inden kl 16:00 og få din ordre leveret indenfor 1-2 hverdage mellem 09:00 og 17:00. Vi leverer i hele Skåne. Spørg vores eksperter for mere information om hjemmelevering.

Hent i Serviceshop – gratis
Din bestilling kan hentes i vores Serviceshop i løbet af 2-4 hverdage.

Levering af udlejningsudstyr – fra 169,- (ekskl. moms)
Til vores virksomhedskunder tilbyder vi levering af udlejningsudstyr, samme dag som du foretager bestillingen.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
  Gælder MyPack Privat uden omdeling

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.