B2B

Vi finder de bedste løsninger for dig og din virksomhed

Vores virksomhedsafdeling er udelukkende dedikeret til det professionelle marked, private og offentlige virksomheder samt professionelle fotografer, inden for fotografi, video, lyd, belysning og alt derimellem. Vi tilbyder dybtgående viden og erfaring inden for professionelle tekniske nøglefærdige løsninger og produktsalg. Hvis du f.eks. ønsker hjælp til at udstyre et fotostudie, designe videoløsninger til streaming, leje af udstyr eller et fotostudie, købe lydudstyr, kameraer, optik, tilbehør, support osv., kan du finde alt dette og meget mere i vores brede udvalg af produkter og tjenester.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Salg af produkter og rådgivning
  • Totale tekniske løsninger
  • Support og service

Professionelle produkter til dine behov

Til dig der arbejder kreativt med fotografi, video, lyd eller efterbehandling, kan et studie være den perfekte løsning. Hos os finder du de produkter, du har brug for til et studie af høj kvalitet – vælg mellem vores færdige pakker eller skræddersy et studie efter dine behov. Vi guider dig.

 

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte os, vi hjælper gerne med rådgivning, købsassistance og personlig service.

Key Account Manager

Peter Steenberg
peter.steenberg@scandinavianphoto.dk

 

Foretagskunder_procenter-molndal.jpg
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

BLACK WEEK – OP TIL 40% PÅ UDVALGTE PRODUKTER

Forlænget returret til og med 7/1 2023