Velkommen til Serviceshop København

Velkommen til vores Serviceshop i København. Her kan du opleve vores opdaterede demosortiment med den nyeste teknologi inden for fotografering, video og lyd. I vores Serviceshop kan du købe både hardware og tilbehør, og vi tilbyder hurtige leverancer med budtjenester og afhentning af ordre. Vores eksperter er klar til at hjælpe dig.

Vi brænder for at give dig personlig service og rådgivning - velkommen ind i butikken eller kontakt vores eksperter i København via telefon eller mail.

Varmt velkommen.

Åbningstider

Mandag–fredag: 09:00–17:00
Weekender og helligdage: Lukket

Vi tilbyder

  • Salg af hardware og tilbehør
  • Ekspertrådgivning
  • Demosortiment
  • Afhentning af bestillinger

Kontaktoplysninger og besøgsadresse

E-mail: info@scandinavianphoto.dk
Telefon: 78 72 69 00


Humletorvet 25
1799 København
Danmark

Vejviser

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.