Din butik for foto, video og lyd i Helsingfors

Velkommen til et mødested og en butik for alt inden for foto, video og lyd. Her finder du alle de foto-, video- og lydprodukter, du har brug for til dit kreative arbejde. Vi tilbyder produkter fra de mest kendte mærker på markedet, og i vores sortiment finder du alt fra kameraer, objektiver, droner, computere, mikrofoner og belysning og meget mere.

Vi brænder for at give dig personlig service og rådgivning, så kom gerne forbi butikken til en snak. Vi byder naturligvis på kaffe.

Åbningstider

Mandag-fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søn- og helligdage: lukket

Kontaktoplysninger og besøgsadresse

E-mail: info@scandinavianphoto.fi
Telefon: 0800-77 35 35

Uudenmaankatu 16
00120 Helsingfors
Find butikken 

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.