Inspiration og teknik til alle der brænder for kreativitet

Hos SP elsker vi kreativitet og teknik i alle former. Her har vi samlet inspiration og tips om vores produkter, for at give dig det værktøj du behøver for at udvikle din kreativitet.

Roland digitalpiano – spilleglæde for alle

Roland har et klaver til enhver lejlighed og er lige velegnet til begynderen eller den mere avancerede pianist, der ønsker et digitalklaver med en naturlig fornemmelse og en fyldig lyd. I FPX-serien finder du et klaver i alle prisklasser, som alle har Rolands fine PHA-4-fremstilling, der giver dig en spilleoplevelse, som du tidligere kun har kunnet finde i akustiske klaverer. Øv dig med Rolands gratis app, der låser op for funktioner til dit klaver, som både letter og forbedrer din spilleoplevelse. Hos Scandinavian Photo finder du også et udvalg af tilbehør, der er designet specielt til Rolands digitale klaverer, f.eks. klaverskamler, stativer og sustainpedaler.

Læs mere

14
nov

Arbejd hjemmefra

For mange er arbejdspladsen ikke længere bundet til et fysisk sted, og du har mulighed for at arbejde næsten overalt. Takket være platforme som Teams, Zoom og Slack, kan du gennemføre alle dine møder, uddannelser eller konferencer hjemmefra. Her kan du læse mere om, hvordan du kan skabe et hjemmekontor med mulighed for både møder og fjernundervisning. Første trin i at tage kontoret med hjem, er at udstyre arbejdspladsen med de rette produkter og koble udstyret sammen. Her giver dig tips om computere, skærme og tilbehør som gør at du får en effektiv arbejdsplads derhjemme.

Læs mere

25
apr

Kraftfulde billeder med HDR

Naturen er det perfekte sted at tage smukke billeder - når lyset siver gennem skoven tidligt om morgenen eller sent om eftermiddagen, kan det skabe fantastiske farver og effekter i dine billeder. Til natur- og landskabsfotografering kan du også bruge HDR - High Dynamic Range - til at indfange hele landskabet og give en bedre balance mellem lys og skygger.

Læs mere

25
apr

Välj rätt filter till din nästa bild!

I denne video gennemgår Mikael de tre forskellige typer filtre: UV-filter (ultraviolet), ND-filter (neutral density) og polariseringsfiltre. Han forklarer, hvordan og hvornår de skal bruges, hvad de forskellige varianter er gode til, og giver nogle gode råd til dit næste filterkøb.

Læs mere

16
mar

Oplev naturens magi – Niklas Virsen

Naturfotograf Niklas Virsen holdt et inspirerende foredrag under et digitalt arrangement hos SP. Nu har du mulighed for at deltage i arrangementet igen. Få mere at vide om naturfotografering og Sony Alpha-systemet, og bliv inspireret af Niklas' magiske naturbilleder.

Læs mere

16
mar

Fem råd til bedre naturbilleder

Hvordan udfordrer du dig selv som naturfotograf og tager dine naturbilleder til det næste niveau? Mikael Järnåsen, Elisabeth Landberger og Patrick Cole, alle tre dedikerede naturfotografer og vores kolleger på Scandinavian Photo, deler deres bedste råd til at tage bedre naturfotos i dette blogindlæg. Læs og bliv inspireret af billeder taget af tre utroligt talentfulde naturfotografer.

Læs mere

16
mar

Fem råd til bedre naturfotos

Her er fem konkrete råd til, hvordan du kan tage bedre og mere interessante naturfotos. Se også vores produkttips, der kan hjælpe dig med at forbedre kvaliteten af din fotografering og dine billeder.

Læs mere

16
mar

Fuglenes verden - Jonas Classon

Den prisbelønnede fuglefotograf Jonas Classon holdt et inspirerende foredrag under et digitalt arrangement hos SP. Nu har du mulighed for at deltage i arrangementet igen. Kom med på en tur i fuglenes verden og få et dybt indblik i Jonas' igangværende fotoprojekter.

Læs mere

16
mar

Gæsteblog: Sidder i et skjul ved Hornborgasøen - Elisabeth Landberger

Elisabeth Landberger er grundlæggende naturfotograf, men hun arbejder også inden for andre genrer. I de seneste år har hun fokuseret på at give kurser i fotografi og har samarbejdet med flere forskellige aktører, ikke mindst os hos SP. Hun brænder for andres vækst og læring inden for fotografering og er en meget værdsat kursusleder. Med sin baggrund som designer og keramiker er Elisabeth tæt på det kunstneriske udtryk i sine billeder. Dette er især tydeligt i hendes mange eksponeringer af traner. Her fortæller hun os mere om sine møder med tranerne og viser det endelige resultat af sine tranefotografier.

Læs mere

21
jan

Vinterferieaktiviteter med dit kamera

Endelig er det tid til vinterferie og tid til sjove aktiviteter med dine nære og kære. Her har vi fundet ti sjove udfordringer til fotoentusiastens vinterferie. Udfordringerne giver dig inspiration til hvad du kan gøre med dit fotoutstyr og dit fotoarkiv. Held og lykke.

Læs mere

31
aug

Creating Timeless Stories With Morten Nordstrøm

Morten Nordstrøm is a Danish photographer who views himself as a storyteller, influenced by cinematic films and the look and feel of analogue film. Studying old techniques from old masters helps Morten achieve a timeless quality to his work. Here you can read more about Morten and be inspired by his pictures – and don't forget to join our live webinar with Morten on September 9th!

Læs mere

8
jun

Find den rigtige kamerataske til dine behov

Hvis du skal købe en kamerataske, er det første, du skal spørge dig selv: Hvad er mine behov? Vil du have en kamerataske, hvor du kun skal have plads til udstyr, eller vil du også have plads til termokande, jakke, computer og meget mere? Du vil sandsynligvis have en taske, der er baseret på dine præferencer. Det vil sige, uanset om du skal ud at rejse, tage den med på en vandretur eller tage den med til et bryllup. Vi har fundet nogle kameratasker, som vi tror kan være velegnede til alle dine behov.

Læs mere

15
jul

Guest blog: Photographing in the Arctic – Florian Ledoux

My name is Florian Ledoux. I am a wildlife award-winning photographer, based in Tromsø and working at the polar regions. I work with international magazines such as National Geographic, Le Figaro, The Time US, BBC Seven Worlds One Planet, and Netflix Our Planet. My work has been exhibited worldwide in places such as The Smithsonian Natural History Museum of Washington, The Californian Academy of Science, The Red Dot Museum, and during film festivals such as the Ocean Film Festival world tour and the Wildlife Conservation Film Festival. Not only am I an image-maker but also an enthusiast, an outdoor/mountain person, an explorer, and a conservationist.

Læs mere
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

BLACK WEEK – OP TIL 40% PÅ UDVALGTE PRODUKTER

Forlænget returret til og med 7/1 2023