Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Nøglen til bedre billeder

Her finder du alt fra nyheder og interviews til spændende reportager og interessant produkttests. 

Hold dig opdateret med seneste nyt fra fotoverdenen 

10
sep

At tænke på ved køb af tegneplade

Hvad er vigtigt at tænke på for at vælge ret tegneplade? Hvilken størrelse passer til din skærm og fungerer den med mine programmer? En tegneplade kan gøre det meget lettere at arbejde, hvis du arbejder med billedbehandling, tegning, manga eller er designer. Vi svarer på dine spørgsmål og hjælper dig med at vælge den rette tegneplade, så du kan komme igang med dit kreative skabende.

Læs mere

28
aug

5 smarte camera hacks

Med vores fem smarte ”camera hacks” kan du skabe stilfulde effekter og desuden gøre dit fotograferende enklere. Disse hacks er perfekte til den lille kamerataske med dårlig plads og udstyr. Har du også nogle smarte camera hacks?

Læs mere

30
apr

At fotografere makro og närbilleder, hvad du skal bruge

Hvad skal du bruge når du fotograferer makro og nærbilleder; mellemring, nærlinsesæt, snap-on-linse eller et rigtig makroobjektiv?

Læs mere

7
feb

Lowepro Powder BP 500 AW

Powder-serien er en topturstaske med visse ligheder fra Whistler-serien, som også er en skirygsæk. Den største forskel mellem dem er, at Powder er mere teknisk og har mere plads til øvrigt udstyr som jakke og mad, hvor Whislter primært har plads til kameraudstyr. Powder er også lettere end Whistler, selvom den er større.

Læs mere

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.