Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Kamerataske Urban Disguise 50 Classic

Think Tank Kamerataske Urban Disguise 50 Classic

Artikelnummer: 1012857
1.445 DKK
Bestillingsvare
Bestillingsvare

Jubilæums Edition!
Som en del af Think Tank's 10-års jubilæum  lancerer de en Classic Edition af flagskibet Urban Disguise. Tasken er designet med detaljer i ægte læder. En diskret kamerataske til både professionelle fotografer og seriøse entusiaster. Tasken er kompatibel med Think Thank's Shoulder Harness, der gør det muligt for dig at bruge tasken som en rygsæk i stedet. Vejrbeskyttelse er inkluderet for at beskytte din taske og udstyr mod ekstreme vejrforhold. Vil du trække tasken efter dig, kan du sætte den fast på en rulletaske.

Stativgevind
Køb Think Tank Urban Disguise attachment straps så du kan bære et stativ under tasken.

Lav skuldertasken om til en kamerarygsæk
Køb Think Tank Shoulder Harness V2.0 for at bære din Urban Disguise taske på ryggen.

Kapacitet:
1-2 professionelle systemkameraer (med batterigreb) med monterede objektiv, 1-4 ekstra objektiv, en tablet og en laptop op til 15,4''.Leveres med:

 • Thinktank Pee Wee Pixel Pocket Rocket hukommelseskortstaske
 • Skulderem
 • Regnbeskyttelse

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.