Sigma Tripod socket TS-111 Kit 100-400mm F/5-6,3 DG DN OS Sony-FE/L-mount
Artikelnummer: 1048966

Sigma Tripod socket TS-111 Kit 100-400mm F/5-6,3 DG DN OS Sony-FE/L-mount

Stativmontering til Sigma 100-400mm F/5-6.3 DG DN OS Sony-FE/L-mount

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig
København:
  • Den aftagelige Arca-Swiss-fatning er kompatibel med Arca-Swiss-hoveder og gimbals
  • Giver bedre balance mellem kamerahus og objektiv
  • Aflastning af kameraets mount ved brug af et stativ
1.145 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Når du bruger objektivet på et stativ, kan dette stativfæste gøre dine optagelser lettere, idet det hjælper med at reducere belastningen på kamerahuset og giver bedre balance på stativet. Stativmonteringen leveres med ring, der også hjælper med at reducere belastningen på kameraet og mountet, når du bærer eller transporterer objektivet.

Fordele

  • Den aftagelige Arca-Swiss-fatning er kompatibel med Arca-Swiss-kopper og -klemmer
  • Giver bedre balance mellem kamerahus og objektiv
  • Lindrer vægten af kameraet mount, når du bruger et stativ

Note! Dette produkt er kompatibelt med Arca Swiss skrueklemme. Sørg for, at den er skruet fast og fastgjort korrekt. Dette produkt er ikke beregnet til klemmer med løftestang. Der findes nogle håndtagsklemmer, som ikke sidder ordentligt og sikkert fast. Sørg for, at der altid er to skruer med sikkerhedspropper (medfølger) på, så Arca Swiss-beslaget ikke falder af.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.