Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.
Kampagne

M.Zuiko Digital ED 45mm f/1,2 PRO

Olympus M.Zuiko Digital ED 45mm f/1,2 PRO

Artikelnummer: 1036632
8.945 DKK
Bestillingsvare

Få 1.125,- tilbageOlympus vinterkampagne

Gælder til og med 31-12-2019
Bestillingsvare

Køb med tilbehør

M.Zuiko Digital ED 45mm f/1,2 PRO
Stativ C3780TN Combination kolfiber
UV-filter L395 SMC 62 mm
12.565 DKK
M.Zuiko Digital ED 45mm f/1,2 PRO
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
Putsduk Photo Microklear Cloth
9.739 DKK

Yderst lysstærkt kort teleobjektiv

Olympus M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO er et kort teleobjektiv med stor blænde der giver ekstremt kort dybdeskarphed og en smuk bokeh, hvilket gør objektivet til det perfekte portrætobjektiv.

På trods af den store blædeåbning er objektivet relativt kompakt, takket være en konstruktion der gør det muligt at bruge færre linseelementer. Dette gør også at man har holdt vægten nede på objektivet.

 • Støv- og stænktæt og frostsikret (ned til -10°C)
 • Største blænde f/1,2
 • Hurtig og præcis autofokus

Z Coating Nano-teknik

Nano-coatingen reducerer ghosting og reflektioner der ellers kan forekomme ved fotografering i modlys.

Fokusering - Snabb och exakt eller helt manuellt

Objektivets autofokus er både hurtig og lydløs så du ikke går glip af billedet, og ved videooptagelser fokuserer objektivet jævnt og uden ryk. Fokusringen for manuel fokus sidder forrest på objektivet så du som fotograf let kan betjene den selv når du bruger batterigreb. For at skifte mellem manuel og autofokus trækker du bare fokusringen mod dig eller trykker den fra dig, som vi genkender fra andre objektiver fra Olympus.

Bländare f/1,2

Den store blændeåbning lader dig fotografere i miljøer med rigtigt dårligt lys, og den hjælper dig med at skabe en blød og behagegelig bokeh. Baggrundssløringen overgår blødt fra fokuseret til sløret, hvilket giver dig som et jævnere og blødere resultat, og den korte dybdeskarphed lader dig isolere motivt uden at påvirke opløsningen negativt.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK) - JULEGAVER BYTTES INDEN 5. JANUAR

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.