Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.
Kampagne

Fotopapir A2 Canvas Professional 340g 25ark

Scandinavian Photo Fotopapir A2 Canvas Professional 340g 25ark

Artikelnummer: 310286
465 DKK

Köp 4 betala för 3

Scandinavian Photo Inkjet papir A4 Canvas 340 gram 25 ark
For at kunne tilbyde topklasse fotopapir til en virkelig god pris, så har vi på Scandinavian Photo designet dette papir som lemper sig for professionelle udskrifter med inkjet-printere der er designet til fotoprints.

Papiret er syrefrit.

Overflade
Canvas overfladen er ru med en følelse af ”malerlærred”.  Dette gør at du kan spænde det op på en ramme på samme måde som malerlærreder og det er på den måde dette papir gør sig allerbedst. Med det rette photoshop-filter på dit billede får du en rigtig skøn kunstværkfølelse på dine udskrifter.

ICC-profiler
Her kan du downloade ICC-profiler til Epson Stylus Pro 3880
Her kan du downloade ICC-profiler til EPSON Surecolor SC-P800

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.